Dana Budeanu este la bază creator de modă și s-a remarcat după ce a comentat ținutele mai multor vedete din România. Ulterior, aceasta și-a făcut un cont pe YouTube în care a început să vorbească despre diverse subiecte de interes național. 

Printre aceste subiecte se află și politica. Dana Budeanu a vorbit recent despre tensiunile cu care se confruntă PNL și PSD, în contextul majorării punctului de pensie. În opinia ei, politicienii își bat joc de pensionari. 

Budeanu este de părere că politicienii aflați la guvernare își arată interesul, care nu este în favoarea cetățeanului.  

Dana Budeanu dă de pământ cu politicienii români

„Este doar despre asta. Atenție, ei nu se întâlnesc după aceea şi zic ce să facem, mă, pentru oamenii ăștia amărâți de care ne pasă, pe care vrem să îi ajutăm. Nu, ei de dimineață până seara postează pe Facebook, se filmează ori aici, ori la Parlamentul European, spun numai minciuni și aberații. Toate-s niște tâmpenii nu înseamnă nimic pentru țară, concret”, spune Budeanu, despre liberali.

Dana Budeanu dă de pământ cu politicienii României: Țara se prăbușește! Numai minciuni și aberații Social media

Ea îi critică pe cei din PSD că se poartă cu mănuși cu liberalii, doar fiindcă fac parte dintr-o coaliție de guvernare. În opinia ei, Marcel Ciolacu a greșit atunci când a spus că PSD nu mai are un lider, fiindcă orice român, atunci când se duce la vot, votează un partid care are un lider.  

„Țara se prăbușește!”

„Eu asta vreau să votez ca cetățean. M-am săturat de chestia asta cu suntem toți șefii. Uitați-vă la PNL cinșpe președinți, 100 de miniștri, 300 de guverne. Asta înseamnă să n-ai șef! Înseamnă că țara se prăbușește. Nu. Eu vreau să votez un partid care are șef, care are lider, care dă ordine, liderul respectiv, și unde toţi stau înghețați!”, a mai spus Budeanu, la Antena 3. 

Creatorul de modă susține că PSD-ul a greșit foarte mult cu demisia fostului ministru al Apărării, Vasile Dîncu. PSD-ul a pierdut deja un ministru, în timp ce miniștrii de la PNL sunt „dezastru” și nu îi dă nimeni afară, acuză Budeanu. 

Budeanu: Bătrânii mor de frig și de foame

Dana Budeanu spune că din cauza guvernării de dreapta din ultimii ani, mulți bătrâni se trezesc în frig și mor de foame și de boală. Din păcate, politicienii nu știu care este realitatea, fiindcă nu trăiesc printre ei.  

„Da, că altfel n-ai cum cu 400 de lei, nu știu ce înseamnă asta. Nu știu ce înseamnă nici cu 1.200 de lei să trăiești. Dar dacă tu, ca politician, ai lua 1.200 de lei, care înseamnă șireturile de la adidaşii Rareș Bogdan? În momentul în care tu ai luat acei 1.200 de lei  şi ești tu cu ei în living, descurcă-te și după aceea fi suficient de nesimțit și du-te în continuare la Parlament și mănâncă foarte bine”, a mai spus Budeanu.