Reclamă
Reclamă

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate apariții din România. Aceasta nu se teme să își spună părerea în absolut orice domeniu, iar de multe ori, părerea acesteia nu este tocmai una plăcută. Acum, vedeta a vorbit despre creșterea numărului de părinți care solicită serviciile unui psiholog pentru copiii lor. Potrivit acesteia, acest lucru a devenit o modă, iar peste 99% dintre români sunt considerați escrocii de Dana Budeanu.

Dana Budeanu consideră că vizitele la psiholog sunt o modă, nu o necesitate reală

Potrivit declarațiilor ei, Dana Budeanu consideră că a merge la psiholog este o modă în rândul părinților, întrucât acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des. Ea se întreabă ironic câți părinți nu au dus copiii la psiholog în anul anterior, sugerând că acest lucru este demențial.

Vedeta și-a exprimat scepticismul său față de eficiența terapiei psihologice, afirmând că adesea psihologii îi sfătuiesc pe părinți să-și caute copilul interior pe care l-au pierdut în urma unui eveniment traumatizant. Această idee este privită de Dana Budeanu ca o aberație și subliniază faptul că în ședințele de terapie, acest copil interior nu este găsit, sugerând că majoritatea psihologilor sunt escroci.

Dana Budeanu critică dur psihologii din ziua de azi: Niște escroci!
Sursa Foto – Social Media

Dana Budeanu – o personalitate controversată din mediul public

Dana Budeanu este o personalitate publică cunoscută în România și este recunoscută pentru pozițiile sale controversate. Ea își păstrează aspectul discreției în ceea ce privește viața sa privată, motiv pentru care puțini cunosc numele ei de familie.

Reclamă

Înainte de a fi căsătorită cu tatăl gemenelor sale, Dana Budeanu se numea Dana Guțilă. După divorțul lor, vedeta a decis să nu-și schimbe numele, deoarece astfel i-a fost mult mai ușor să se ocupe de documentele necesare, atât pentru ea, cât și pentru fetițele sale.

Viața personală a Danei Budeanu

Dana Budeanu a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Budeanu, de care a divorțat în 2015. Despre relația lor post-divorț, vedeta a preferat să nu vorbească în mod public. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații bune datorită interesului comun de a-și crește cele două fiice.

Există zvonuri conform cărora Dana Budeanu ar avea o relație cu Andrei Hrebenciuc, președintele Consiliului de Administrație al unei companii farmaceutice și lector universitar la ASE.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro