Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Vedeta este recunoscută pentru stilul acid de a spune lucrurilor pe nume. Dacă legat de vedete sau lumea politică este mereu extrem de vocală, când vine vorba despre propria persoană, Dana Budeanu reacționează diferit. Creatoarea de stil vorbește rar evită de cele mai multe ori să vorbească despre viața personală. De data aceasta însă a făcut dezvăluiri neașteptate.

Dana Budeanu a dezvăluit detalii despre fosta căsnicie

Dana Budeanu a avut un mariaj care a durat ani buni cu Radu Budeanu. Afaceristul deține în prezent publicații precum Cancan, Prosport sau Gândul. Cei doi au divorțat însă în urmă cu 8 ani. Dana Budeanu nu a vorbit niciodată despre motivele separării. Totuși, recent, creatoarea de stil a mărturisit cum a privit mariajul cu tatăl fiicelor ei.

Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi.”, a explicat vedeta.

Dana Budeanu a lăsat de înțeles din declarațiile ei că nu era fericită în parteneriatul respectiv. Creatoarea de stil a dezvăluit însă că fiicele ei au o relație de excepție cu tatăl lor. De altfel, aceasta nu a fost niciodată afectată de deznodământul căsniciei dintre ea și Radu Budeanu.

Radu Budeanu Social media

Fiicele celor doi foști parteneri au acum 18 ani. Dana Budeanu a mărturisit că nu a existat nici un moment de cumpănă în ceea ce privește relația cu tatăl lor.

Vedeta păstrează numele fostului soț de dragul fiicelor ei

Prezentă recent în cadrul unui Podcast, Dana Budeanu a fost luată la întrebări mai indiscrete. Printre acestea s-a numărat și una legată de numele ei de familie actual. După divorțul de Radu Budeanu, aceasta a decis să îi poarte în continuare numele. Creatoarea de stil a explicat că a luat această hotărâre de dragul fiicelor ei.