Dana Budeanu a dat de pământ cu un ministru al Guvernului Ciucă! Vezi ce a supărat-o pe cunoscuta vedetă. 

Pe lângă alte probleme cu care se confruntă, România duce o lipsă acută de medicamente extrem de importante pentru sănătatea românilor. Dana Budeanu a vorbit despre această situație și îl consideră vinovat în totalitate pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. 

Chiar dacă la bază este creator de modă, Dana Budeanu s-a implicat în ultima perioadă și în discuții ce țin de politică. Într-o emisiune TV, femeia a declarat că PSD, partidul din care face parte Alexandru Rafila, ar trebui să îi ceară demisia oficialului.  

Dana Budeanu dă de pământ cu Alexandru Rafila

Dana Budeanu a lansat critici dure la adresa social-democratului, despre care a spus că nu a făcut nimic pentru omul de rând din România, într-un an de zile de când are mandatul. Românii nu au acces la sănătate, iar piața de medicamente este în colaps. În tot acest timp, vedeta îl acuză pe Rafila că face conferințe de presă cu scopul de a atrage electorat.  

Alexandru Rafila anunță că va construi spitale noi în România, în următorii ani, spune Budeanu, fără să se gândească că nu va avea cine să lucreze în aceste unități sanitare. Medicii pleacă de la noi din țară din cauza sistemului de sănătate și a salariilor. 

Dana Budeanu a răbufnit! Vedeta dă de pământ cu un cunoscut ministru: Politicieni trădători! Să își dea demisia
colaj substantial

În același timp, Dana Budeanu spune că România este condusă de industria farma din afară. Chiar dacă țara noastră este capabilă să creeze orice medicament, designerul susține că nu se vrea acest lucru. 

Budeanu: Politicieni trădători de țară!

„Știe toată țara cât putem și ce avem. Ministerul nu susține asta. România poate să facă orice medicament. Orice. Este vorba despre mafia din farma, care conduce România. Adică este vorba despre politicienii trădători de țară care conduc această țară”, a afirmat aceasta pentru Antena 3 CNN. 

România se confruntă cu o mare problemă, pe lângă toate celelalte pe care le are. Este vorba despre medicamente anti-termice pentru viroză sau gripă. S-a ajuns într-o situație atât de gravă încât în unitățile sanitare, pacienții primesc tratament cu porția sau chiar deloc. Situația este cu atât mai gravă cu cât este vorba despre spitalele de copii, care sunt pline cu pacienți bolnavi. 

Criză uriașă de medicamente esențiale, în România

„Aceste medicamente reprezintă uneori prima linie, chiar dacă au apărut medicamente novatoare, medicamente originale, foarte scumpe. Acestea, de obicei, merg în combinație cu medicamentele citostatice obișnuite, aceste generice, asta înseamnă o dramă”, spune Daniel Coriu, preşedinte Colegiul Medicilor. 

În prezent, în farmaciile din România lipsesc tratamentele pentru gripă, inclusiv antitermicele pentru copii. De asemenea, nu se găsesc nici antibiotice. Directorul adjunct din cadrul instituției Avocatul Poporului a tras un semnal de alarmă către autoritățile publice să afle de unde pornește această problemă și să găsească o soluție. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.