Dana Budeanu este cunoscută în showbiz-ul românesc pentru felul direct în care își exprimă părerea cu privire la ținutele vedetelor. De-a lungul anilor, Dana nu a ezitat să critice stilul vestimentar al aproape tuturor celebrităților din România, iar Teo Trandafir nu a scăpat nici ea nemustrată de acest caracteristic stil al creatoarei de modă.

Într-una dintre emisiunile sale de pe YouTube, Dana Budeanu a lansat o remarca dură la adresa lui Teo Trandafir, afirmând că aceasta „se îmbracă pilaf”. Această declarație a fost comentată ulterior de Teo Trandafir în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” difuzată la Kanal D, unde a ținut să își exprime părerea sinceră.

Reacția surprinzătoare a Teo Trandafir la comentariul lui Dana Budeanu

În timpul emisiunii, Teo Trandafir a recunoscut că remarca lui Dana Budeanu a fost una destul de neașteptată și a lăudat modul în care criticul de modă a avut curajul de a spune lucrurilor pe nume. Considerând că stilul vestimentar nu este cel mai important aspect al persoanei, Teo a precizat că apreciază faptul că nu este judecată după ținutele pe care le poartă.

Teo Trandafir a subliniat că, în opinia sa, este greșit să judeci o persoană după modul în care se îmbracă. Ea consideră că bijuteriile și hainele scumpe pot fi arse sau distruse în caz de necesitate, însă stilul și personalitatea unei persoane nu pot fi demolate în același mod. Totodată, vedeta a menționat că, în ciuda unor dificultăți în dezvoltarea colecțiilor proprii, pasiunea sa pentru bijuterii este una care nu poate fi stinsă.

Dana Budeanu a dat de pământ cu Teo Trandafir: Se îmbracă pilaf! Reacția prezentatoarei: Cu puțină benzină rezolvi... Sursa Foto – Social Media

„Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa: când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din punctul meu de vedere, Teo nu există. Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e îmbrăcată. Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc.

Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard! Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile”, a mai spus Teo Trandafir.