Dana Budeanu prezenta materiale în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”

Dana Budeanu este una dintre cele mai puternice voci din online. Vedeta s-a mutat de pe Youtube pe propria aplicație, acolo unde a adunat un număr impresionant de abonați. Dana Budeanu se documentează foarte bine înainte de a emite păreri și, până acum, nu a dat deloc greș.

Dana Budeanu reușește mereu să agite apele, în special pe scena politică. Vedeta deține informații prețioase și nu de puține ori a fost prima care le-a „aruncat” în văzul tuturor. Dana nu se ferește să spună lucrurilor pe nume și, tocmai această sinceritate i-a cucerit pe oamenii care o urmăresc.

Pe aplicația pe care a dezvoltat-o alături de echipa ei, Dana Budeanu abordează mai multe zone. Toate sunt pe placul celor care s-au abonat deja. Publicul vedetei o apreciază pentru neutralitatea cu care prezintă lucrurile și nu doar atât. Aceasta a reușit să formeze o comunitate impresionantă și a deschis ochii multora.

Dana Budeanu a dat cărțile pe față. Vedeta a recunoscut că nu a primit nici măcar un leu pentru rubrica de la PRO TV
Instagram

Dana Budeanu a colaborat cu PRO TV

Înainte de a intra în mai multe zone, Dana Budeanu a devenit cunoscută și datorită rubricii pe care o realiza la TV. Creatoarea de modă aborda, în special, zona de stil, iar cei care o priveau au primit multe sfaturi prețioase. Totuși, la un moment dat, ruptura dintre ea și PRO TV s-a întâmplat brusc, iar motivele au fost expuse în online.

Potrivit postării pe care Dana Budeanu a făcut cu ani în urmă, aceasta „nu a avut niciodată contract cu Pro TV” și se pare că nici ,,nu a fost remunerată pentru rubrica Verdict, de la Vorbeşte Lumea”. 

„Colaborarea cu Pro TV a fost una perfectă până la sfârşit. În urma unei discuţii extrem de civilizate şi relaxate cu reprezentanţii Pro TV, în care datorită presiunilor imense la care au fost supuşi, mi s-a înaintat rugămintea de a-mi cere „scuze public”, în legătură cu postarea care a schimbat cursul istoriei României, nu am fost de acord şi atât! Nimic mai mult!”, a spus Dana Budeanu pe Facebook, conform playtech.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.