Dan Matei a semnat contractul cu Rapid.

Dan Șucu este acționarul de la Rapid, iar fiul său a și semnat cu giuleștenii. Dan Matei în vârstă de 16 ani va face parte din echipa de profesioniști, iar mama sa este foarte mândră. 

Diana Șucu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după ce fiul său, Dan Matei a semnat contractul de profesioniști. Alături de el a fost și Rareș Gal tot în vârstă de 16 ani. Aceștia vor face parte din echipa U17 a giuleștenilor. Antrenorul va fi Octavian Chihaia, fostul jucător de la Dinamo. FC Național și CFR Cluj,

Și fiul cei mic al familiei, Petru Adrian Cristian Șucu a semnat la Rapid, dar în echipa de juniori, el având doar 14 ani. Semnarea contractului pentru echipă a emoționat-o de Diana Șucu și a postat un mesaj emoționant pe paginile ei de socializare, exprimându-și mândria.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sucu Diana (@sucudiana)

„Felicitări ,Iubitul meu copil!!!! Ai semnat primul contract din viața ta! Tatăl tău, fratele tău si eu, mama ta, suntem extrem de mândri de tine ! Te iubesc infinit și îmi doresc ca Dumnezeu să te iubească și el !!! Îți doresc să ai drum drept si lumina, Iubitule! ❤️”, este mesajul postat de Diana Șucu, actuala soție a afaceristului.

Dan Șucu a stabilit bugetul pentru Rapid

Dan Șucu este un om chibzuit și și-a făcut planurile financiare pentru următorii ani. Anul acesta echipa va beneficia de șapte milioane de euro, sezonul următor suma crește până la 10 milioane de euro. În 2024-2025 Rapid ar urma să primească până la 14 milioane de euro. Aceasta suma va fi primită dacă se atrage capitalul de care este nevoie.

„Vor fi linii de business clare, responsabilități clare, bugete. Sperăm să vindem 8.000 de abonamente. Sperăm ca firmele mari să fie alături de noi. Sunt mai multe linii de business pe care le avem. Anul acesta vom avea la dispoziție aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuși, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să știe sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane şi până la 24 mai e puţin. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul.

Anul 2021-2022 n-a fost bun pentru Rapid, din punct de vedere financiar. Din punctul meu de vedere, veniturile au fost mai mici decât ne-am fi dorit. În acest sezon, am avut venituri de 2 milioane și ceva de euro, spre 3 milioane de euro, și cheltuieli de 4 milioane și ceva de euro. Deci a fost un deficit important. Anul viitor, sperăm să avem venituri de 6,5 milioane de euro, spre 7 milioane, și cheltuieli echivalente. Nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ci și modul de a câștiga”, a declarat Dan Şucu, acţionarul al Rapidului.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.