După numeroase speculații care au apărut de-a lungul anilor, Dan Negru a rupt tăcerea și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Andreea Marin, dar și despre Mihaela Rădulescu. Oare ce a avut de spus prezentatorul TV cu privire la cele două colege de breaslă?

Dan Negru nu mai are nevoie de nicio prezentare! Se numără printre titanii televiziunii române. ”Regele Revelioanelor”, așa cum a fost numit datorită rezultatelor remarcabile pe care le are de ani buni, este forte apreciat de telespectatori și are o mulțime de fani în mediul online.

Orice ar avea de prezentat, Dan Negru se dovedește a fi de fiecare dată un profesonist și duce la bun sfârșit cu brio orice provocare ar avea. De curând, Dan Negru a fost invitat într-o emisiune TV, loc în care a vorbit, cu sinceritate și asumare, despre viața sa intimă și nu numai.

Dan Negru a avut o relație amoroasă cu Andreea Marin?

Se știe faptul că răutăcioșii au făcut tot felul de speculații cu privire la faptul că între Dan Negru și Andreea Marin ar fi avut loc ceva mai mult decât o simplă relație profesională. Bineînțeles, acesta a fost unul dintre subiectele dezbătute în emisiunea în care a fost invitat recent, iar Dan Negru a dat cărțile pe față și a scos adevărul gol goluț la lumină o dată pentru totdeauna.

Se pare că între ei doi nu a fost nicodată vorba despre o relație amoroasă și că singurul lucru care i-a unit vreodată este pasiunea pe care amândoi o manifestă față de televiziune, tot ceea ce s-a speculat în presă de-a lungul timpului fiind în dezacord total cu realitatea.

Mai mult decât atât, Dan Negru a ținut să precizeze faptul că Andreea Marin este una dintre persoanele care au reușit să pună o amprentă importantă în domeniul televiziunii și că reprezintă un om foarte valoros.

”Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Am iubit împreună televiziunea. Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine”, a declarat Dan Negru în cadrul unei emisiuni TV.

Dan Negru vorbește despre relația pe care a avut-o cu Andreea Marin! Prezentatorul Tv a rcunoscut: ”Am iubit”

Dan Negru a adus-o în discuție și pe Mihaela Rădulescu, despre care, de asemenea, are de spus numai cuvinte de laudă.

”Sunt două femei generoase, nu sunt agresive în fața publicului”, a mai adăugat prezentatorul TV.