Reclamă
Reclamă

Cazul crimei de la Gura Șuții, în care un olandez a violat și ucis o fetiță în vârstă de 11 ani, a fost comentat și de către Dan Negru pe Facebook.

Prezentatorul Antena 1, a spus pe pagina sa, că observă cum oamenii se sfiesc să discute despre condamnare când vine vorba despre pedofilie. Totodată, afirmă că el a găsit soluția pentru a scăpa de pedofili și anume: glonțul.

Omul de televiziune este recunoscut nu doar prin natura meseriei lui, ci și pentru opiniile vehement exprimate, legat de anumite subiecte.

De data aceasta, prezentatorul A1 spune că se discută cu prea multe menajamente despre cazurile, tot mai frecvente în țară, de pedofilie.

Reclamă

Tocmai din cauză că nimeni nu găsește curajul de a condamna ferm comportamentele acestea, mai spune Dan Negru, oamenii deviați sexual au curajul de a comite și alte abuzuri, sau chiar crime, în cel mai rău caz, pentru a scăpa. (Comentariul a fost postat după scandalul din Dâmbovița).

„Statul deoparte le dă curaj! Pentru pedofili, statul român trebuie să aibă un singur răspuns: GLONȚUL!”, a scris vedeta A1 pe Facebook.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro