Dan Negru este cunoscut în mediul online ca fiind persoana cu cele mai argumentate idei. Negru nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, iar asta atrage de cele mai multe antipatii. Dan Negru s-a obișnuit să primească critici de la cei din jur, dar atunci când îl trag de mânecă colegii de breaslă, lucrurile sunt diferite.

Dan Negru, la cuție cu Cabral

Dan Negru a reușit să își pună internetu-n cap cu o singură replică. Aceasta le-a numit pe prezentatoarelele de le Meteo ”fufe”. Cabral nu a stat prea mult pe gânduri și i-a transmis celui supranumit “Regele audiențelor” că ar trebui să respecte fiecare meserie în parte și să nu-și mai desconsidere colegii de breaslă.

O spun mereu când plouă: bucurați-vă! Nu va luați după fufele de la meteo care spun: ‘din păcate se anunță ploi’. Ploile astea salvează grâul care acum se însămânțează! Cea mai bună perioada de semănat e prima jumătate a lui octombrie. Zilele astea! Ploaia ne face al doilea mare exportator de cereale după Franța. Ploaia însămânțează speranța. Cu utilaje învechite, cu ferme mici și împărțite, fără irigații, cu un stat care n-a ajutat niciodată agricultura, grâul însămânțat zilele astea are un singur aliat: PLOAIA de breaking news! Bucurați-vă!”, este mesajul postat de cel supranumit “Regele audiențelor”.

”Fiecare are un loc sub soare”

Faptul că tinerele au fost numite “fufe” l-a deranjat enorm pe Cabral, care nu a ezitat și i-a oferit o replică lui Dan Negru. Prezentatorul de la Pro TV nu înțelege motivul pentru care unii angajați ai televiziunilor obișnuiesc să-și desconsidere colegii, profitând de funcția înaltă pe care o au.

Cred că oamenii care-și fac treaba bine, oricare ar fi treaba asta a lor, trebuie respectați. Repet, oricare ar fi treaba lor… dacă și-o fac bine, nu cred că are cineva dreptul să-i desconsidere. Și aici nu e vorba despre cât de bine își fac oamenii treaba. Ci de faptul că e bine pentru toți dacă ne respectăm unii pe ceilalți. Ne fragmentăm mai puțin, chiar dacă nu suntem la fel. Suntem mai uniți, chiar dacă nu gândim întotdeauna la fel. Suntem mai aproape unii de alții… chiar dacă facem lucrurile diferit. Și totul vine dintr-o chestie simplă: respect reciproc. Să avem zi bună. Toți.”, a mai scris Cabral, pe Facebook.