Dan Negru, cunoscut și ca „regele audiențelor” de Revelion, pleacă de la Antena 1. Prezentatorul a semnat cu postul de televiziune Kanal D.

Prezentatorul a venit în trustul Antenei în anul 1999, după ce a plecat din TVR. De atunci, acesta a fost gazda a 22 de Revelioane făcute de Antena 1. Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori, având aproape 30 de emisiuni pe care le-a moderat. Prima sa emisiune a fost „Academia Vedetelor.”

Dan Negru a făcut o schimbare neașteptată în cariera profesională și a semnat contract cu un alt post de televiziune, Kanal D. Acesta își dorește noi provocări în viața sa și a ales să facă această schimbare.

Pe contul său de Instagram, Dan Negru a pus o fotografie cu legitimația sa de la Radioteleviziunea Română, iar la descriere a scris ceva sugestiv. „Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni”, făcând referire la ultimele schimbări din viața sa profesională.

Dan Negru s-a răzbunat și de Revelion

Pe lângă ceea ce a postat în mediul online, prezentatorul a încercat să se răzbune pe Antena 1 și înainte de Revelion. Acesta deja avea o înțelegere cu postul de televiziune Kanal D. Dan Negru le-a cerut telespectatorilor să nu urmărească show-ul în noaptea dintre ani, ceea ce a afecta rating-ul. Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, după ce Pro TV a avut cifre mai bune.

E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online. Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru. Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane”, a spus Dan Negru înainte de Revelion.