După ce noaptea dintre ani a fost adjudecată de Pro TV, care a reușit să bată în audiență Revelionul de la Antena 1, Dan Negru a reacționat. Prezentatorul tv a felicitat concurența și a promis că anul viitor va reveni în forță.

În acest an, mulți români au renunțat la „tradiția” de a petrece revelionul cu Dan Negru. Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, Revelionul de la Antena 1 nu a mai fost lider de audiență. Anul acesta, mai mulți români au preferat „Protevelionul”, show-ul de la PRO Tv. În urma audiențelor înregistrate, Dan Negru a avut prima reacție. Acesta a vorbit despre „înfrângerea” din noapte dintre ani și a declarat „război” pentru anul viitor.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri în care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național ,de la copii la seniori.

După 22 de ani , e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane, de la showuri mari în studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte în piețe. După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud.

Ierarhia televiziunilor românești în timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena și Kanal D împărțindu-și locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi.

Performanța echipelor mele în cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul!”, a scris Dan Negru, pe Instagram.

Dan Negru, prima reacție după ce Revelionul i-a fost „furat” de Pro Tv. „ Îi aștept în ring la anul”
Instagram

Dan Negru, prima reacție după Revelion

Dan Negru și-a felicitat echipa pentru toată munca depusă și a promis lucruri mari pentru anul următor. Prezentatorul tv este hotărât să redevină lider de audiență și se va pregăti intens.

„Eu nu vreau să fiu fericit cu prețul fericirii altuia chiar dacă despre asta e competiția! Trăim pe baricade, vaccinați/nevaccinați , bogați/săraci, corupți/ cinstiți … Acu’ și un biet program tv de Revelion împarte!

Mesajul asta e pentru echipa mea! Victoria are 1000 de părinți dar înfrângerea niciunul. Voi sunteți victorioși chiar și fără mesajele de felicitare de la „părinți”. O echipă bună e cea în care nu știi cine e șeful! Noi am fost 7 anul asta. Mulțumesc: Andreea, Dan, Augusta, Daniela, George , Andreas, Carina.Și mulțumesc Dana și Claudiu

De 21 de ani, an după an, aproape un sfert de secol, suntem o certitudine! Și e doar începutul.”, a mai spus Dan Negru.