Nunta Cleopattrei Stratan cu Edward Sanda a stârnit sute de comentarii în mediul online. Pe de o parte se află cei care se bucură pentru ei și pentru reușita lor, iar pe de altă parte se află cei care sunt de părere că s-au grăbit în a face pasul cel mare. Marele eveniment a avut loc sâmbătă, 14 august, iar imaginile de la nunta lor au devenit virale pe internet, astfel că Dan Negru nu s-a putut abține să nu își dea și el cu părerea.

Dan Negru vorbește despre nunta Cleopatrei Stratan

Îndrăgitul prezentator o cunoaște încă de pe vremea când era doar un copil, care îi cerea ciocolată în pauzele de filmare. Se pare că acum a trecut la un alt desert și anume tortul de nuntă, iar Dan Negru i-a urat toate gândurile lui bune.

„E virală știrea că s-a măritat asta mică cu gemantanul, Cleopatra Stratan. O știu de când îmi cerea ciocolată în pauzele de filmare. A trecut la alt desert, tortul de nuntă. Să-i fie bine!”, a scris Dan Negru pe social media.

Despre nuntă, fiica lui Pavel Stratan a spus că a fost un a emoționantă, minunată și relaxantă și că le-a ieșit fix așa cm și-au propus.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.