Vezi care este motivul din spatele spuselor sale!

Dan Negru, sau „regele audiențelor” așa cum a fost poreclit de public a recunoscut într-un interviu că nu ar mai face televiziune dacă ar fi nevoit să o ia de la capăt. Află care au fost declarațiile prezentatorului de televiziune!

Prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” spune că televiziunea nu mai este la mare căutare, așa cum se întâmpla cu ani în urmă. Acum, cele mai multe persoane au „migrat” către online și este de părere că, mai devreme, sau mai târziu și televiziunea va face acest lucru.

Dan Negru: „Eu am avut șansa unor producători de geniu”

Sursa: Social media

Întrebat dacă ar mai urma același drum, Dan Negru este de părere că nu ar mai face acest lucru. Motivul? Este de părere că, acum, pentru a intra în televiziune trebuie să ai cunoștințe care să te introducă în această „lume”.

În același timp, vedeta de la Kanal D consideră că tocmai acesta este motivul pentru care televiziunile din România au cunoscut un declin în ultimii ani: s-au „aruncat” pe sticlă tot felul de personaje, iar cei talentați și dornici să facă această meserie au fost înlocuiți de cei cu pile.

Marele său noroc a fost că, la debutul său în televiziune a avut șansa de a colabora cu producători „de geniu”, așa cum chiar el îi numește pe Valeriu Lazarov și Titus Munteanu.

„Televiziunea nu mai are forța pe care o avea cândva, dar nici nu cred că va dispărea ușor. Își va găsi drumul ca alternativă la online. Dar nu cred că aș mai lua-o de la capăt. Azi n-aș mai avea nicio șansă, pentru că televiziunea se face pe pile și pe găști.

De asta a ajuns în stadiul ăsta de degradare, pentru că totul e pe găști. Eu am avut șansa unor producători de geniu, ca Valeriu Lazarov sau Titus Munteanu, deloc dornici să construiască găști. Azi, oricât de lipsit de talent ai fi, dacă ești în gașca potrivită, poți să faci televiziune. N-aș avea nicio șansă azi, dacă aș lua-o de la capăt. Nici eu, nici Esca, nici Andi Moisescu, nici alții….” a declarat Dan Negru pentru Viva

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.