Teribilul accident ce a avut loc în urmă cu câteva zile, în care Raisa și-a pierdut viața, a revoltat mulți oameni. Printre aceștia se numără și Dan Negru, care a avut un mesaj acid în mediul online la adresa autorităților. Vedeta Antena 1 a reacționat și a comentat cele întâmplate.

Accidentul produs de un polițist a fost subiectul principal al ultimelor zile, iar acum a fost abordat și de Dan Negru. Prezentatorul Tv s-a arătat revoltat de cele întâmplat și a avut câteva cuvinte de spus la adresa autorităților. Acesta susține că întreg sistemul este unul defect, iar cei care activează în domeniu nu sunt suficient de bine pregătiți.

„Politia e în corzi. Accidentează copii, protejează interlopi. Totuși, nu-i judecați! Cel mai urmărit program tv în Italia timp de 11 ani a fost „La Piovra” ( Caracatița) cu polițistul Corrado Cattani erou. Polizia di Stato din Italia a finanțat o parte din serial. Cattani a fost un model pentru mulți polițiști italieni.

Toate țările au filme sau seriale în care polițiștii sunt eroi. De la CSI la Criminal Minds, de la Bruce Willis la Miami Vice.”, a scris Dan Negru, pe pagina sa de Instagram.

„Gluma și batjocura au însoțit mereu uniforma”

Mai mult, Dan Negru a subliniat diferența de percepție asupra autorităților. În timp ce în alte țări oamenii legii sunt oferiți drept exemple, în România polițiștii sunt ridiculizați, oferind suportul perfect pentru unele personaje umoristice.

„La noi modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți. Personaje excelente, actori admirabili. Dar n-am văzut niciun model-erou de polițist! Gluma și batjocura au însoțit mereu uniforma lor. Cine ar vrea să fie Robi sau Garcea ?

Si francezii l-au avut pe jandarmul Louis De Funes dar si pe polițistul Alain Delon. La noi doar hăhăiala… O țară tristă, plină de humor.”, a mai spus Dan Negru.