Dan Negru este unul dintre cei mai importanți prezentatori din România.

“Regele Farselor” este urmărit de milioane de internauți și nu se ferește niciodată să spună exact ce gândește. În urmă cu câteva zile, prezentatorul și-a arătat aprecierea față de reprezentanții Moldovei la Eurovision 2022.

Ce nu-i place

Dan Negru este foc și pară. Ce la enervat pe prezentator la Eurovision
Facebook

“Moldovenii au co🥚ie. S-au dus la Eurovision cu o melodie care are un mesaj puternic politic pro-unionist. Showbiz românesc nu are curajul mesajelor politice. E ticsit de pițipoance și papițoi care trăiesc din banii televiziunilor și ai primăriilor și de asta n-au curajul mesajelor politice.

Dacă tot recunoașteți că Eurovision e un concurs cu miză geo-politică, atunci România putea să arate Europei,la oră de maximă audiență pe toate televiziunile europene,că două țări sunt una!

Moldovenii au avut curajul să spună Europei că București-Chișinău e totuna!  România

„Țară veche, țară nouă

Parcă-i una, parcă-s două

Ba aparte, ba-mpreună

Parcă-s două, parcă-i una”

Aștept să le crească co🥚ie și alor noștri! Altfel, Grigore Vieru avea dreptate : „Patria e ca un copil. Dacă uiți de ea, poate să plece de acasă „, a scris Dan Negru pe pagina sa.

2.Scandalul TVR-EBU

De asemenea, prezentatorul a scris în urmă cu câteva ore pe contul său de Facebook că  TVR a reacționat târziu în cazul cenzurării votului de către EBU.

“TVR a reacționat târziu explicând că Eurovision le-a cenzurat votul. A făcut-o abia după ce toată țara a huiduit faptul că România nu a acordat niciun punct Moldovei. Adică, la ore distanță după ce scandalul era deja pornit!

Lentoarea in reacții e caracteristică instituțiilor de stat din România. Televiziunea publică trebuia să anunțe in timp real pe toate rețele social media că le este cenzurat votul. Atunci,pe loc,sambată seara !

Au făcut-o târziu, la presiunea publicului ! • In continuare cred că moldovenii au co🥚ie și ai noștri n-au. Chișinău a spus public,in prime-time european,că București-Chișinău e totuna. Reacția Bucureștiului a fost țopăiala in limba sponiolă.

„Trenulețul Chișinău-București” va rămâne un act de curaj al mesajului politic in muzică. Chișinăul a avut curajul unui pas mare. Noi am țopăit. Nu poți să sari o prăpastie țopaind ! Trebuie să ai curajul sa faci un pas mare…”, a mai spus acesta.