Horia Moculescu și-a petrecut sărbătorile de iarnă în spital, după ce s-a plâns de probleme de sănătate care necesitau atenția sporită a medicilor. Acum, aceștia au decis să îl externeze, iar imediat după aflarea veștii, Dan Negru l-a contactat. Prezentatorul Tv a scris un mesaj pe contul personal de Instagram în care precizează care este starea de sănătate a lui Horia Moculescu.

Horia Moculescu, sunat de Dan Negru

Compozitorul probleme de sănătate cauzate de fumatul excesiv. În luna decembrie, acesta a precizat public că se duce la spital pentru a-și face un CT. Ulterior, medicii au decis să îl interneze pentru a face mai multe analize.

,,Nu mai fumez! În schimb, boala asta există și am un lanț de oxigen și îmi pare foarte rău că-l am. Că nu este la îndemâna omului normal să-i lipsească oxigenul”, declara Horia Moculescu pentru ,,Exclusiv VIP”.

Se pare că acum Horia Moculescu se simte mai bine și a putut fi externat. Imediat după aflarea acestei vești, Dan Negru l-a contactat.

,,Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis că mâine ne întâlnim și vineri filmăm pentru Legendele”, a scris Dan Negru contul personal de Instagram.

Medicii i-au spus compozitorul să evite orice activitate în care este implicat efortul.

,,Efortul e cel care îmi strică viața. Dacă aș putea să stau doar pe scaun să cânt la pian, ar fi excepțional”, a declarat acesta la Prima Tv.

Ce a spus fosta soție a compozitorul despre stare de sănătate a acestuia

Mariana Moculescu a precizat în urmă cu ceva timp că problemele de sănătate sunt cauzate de vârsta înaintată a compozitorului, dar și de fumatul excesiv. Chiar dacă în prezent nu se mai atinge de țigări, plămânii lui Horia Moculescu au fost afectați.

„Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă.
Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click.ro.