Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi. Chiar dacă nu mai este la fel de activ în televiziune, Dan și-a găsit alte activități. Prezentatorul tv a început să fie din ce în ce mai activ în online și tot acolo își exprimă și punctele de vedere.

Dan Negru, amenințat cu moartea pe Facebook

Reportajul celor de a Recorder a mișcat din temelii Biserica Română. Reporterii i-au demascat pe preoți și au prezentat tuturor mafia din spatele vocile mieroase. Ca în orice situație, lumea este împărțită în pro și contra. Dan Negru a avut și el un punct de vedere pertinent despre aceast reportaj. Mesajul postat de prezentator a încins spiritele, iar fanii lui Dan Negru s-au activat imediat. Prezentatorul de la Antena 1 a fost amenințat cu moartea, în urmă cu câteva zile și a postat pe Facebook mesajul primit de la bărbat:

”Mă, șobolanule, dacă te mai prind o dată că faci emisiuni cu oameni mascați cu tot felul de măști satanice sau nesatanice și cu bărbați îmbrăcați în femei sau deghizați în femei, vin și te omor cu mâna mea, mă, satanistule! Nu cumva mergi și la Biserică, mă, satanistule? La biserica satanei, probabil, mergi!, a spus Dan Negru.
”Niște băieți zdraveni, din Chișinau, mi-au propus să aibă grijă de mine.  Eu zic că mă descurc. Am întâlnit mulți oameni mai săraci cu duhul și mai agresivi. Dar niciodată nu s-a întâmplat ceva. Așa că și focul ăsta de paie va trece. O să-mi spun însă pe mai departe ideile și opiniile în social media”., a declarat Dan Negru în exclusivitate pentru Impact.

Ce a postat, mai exact, prezentatorul pe Facebook?

Dan Negru are mereu păreri bine argumentate, iar asta îi face pe mulți să cadă în păcatul plagiatului. Chiar și pe cei îmbrăcați în haine preoțești. Cum fiecare structură bisericească a reacționat la reportajul Recorder, Mănăstirea Sfântul Ioan Valahul a mers la sigur. Pe pagina de Facebook a Mănăstirii a fost postat un mesaj copiat din textul lui Dan Negru.
”Fă ce spune popa, nu ce face popa” e o vorbă de când lumea. Aș fi pus-o motto-ul reportajului celor de la Recorder. Cunosc profesori proști dar cred in educație, știu medici șpăgari dar cred in medicină. Despre asta e și biserica, religia… In 1806 s-au întâlnit cardinalul Consalvi și Napoleon și împăratul i-a spus preotului : „Știți că nu-mi stă nimic in cale, pot să distrug pe cine vreau, oameni, lucruri, instituții și-n curând voi distruge biserica”.