Dan Negru a dat de pământ cu vloggerul Alexandru Bălan

Dan Negru a reacționat la videoclipul postat de Alexandru Bălan, devenit viral pe YouTube. De fapt, este vorba de câteva afirmații jignitoare la adresa minorelor. Vloggerul obișnuiește să facă live-uri în care stă de vorbă cu fanii lui, dar ultima data a vorbit mai mult decât ar fi trebuit. Toată povestea a ajuns și la urechile lui Dan Negru, care nu a ezitat să spună ce părere are.

Multă lumea din showbiz a reacționat la auzirea cuvintelor adresate de așa zisul Colo, fetelor sub 18 ani. Printre acestea se află și Dan Negru; care nu a suportat să vadă acel video în care instigă la violarea minorelor. Prezentatorul a avut o reacție dură la filmarea devenită virală pe internet. Nu a ezitat și a transmis tot ce avea pe suflet. A postat reacția pe pagina lui de Facebook, pentru a ajunge la cât mai multă lume.

Ce a postat vedeta pe Facebook

Dan Negru a reacționat imediat după ce vloggerul Colo a instigat la violarea minorelor îmbrăcate provocator. După această gafă, Alexandru Bălan și-a cerut scuze public pentru cuvintele sale. Se pare că vloggerul este chiar și anchetat de poliție pentru fapta sa. Ce se va întâmpla rămâne de văzut, dar Dan Negru a ținut neapărat să spune ce gândește.

”Un căpiat, vlogger român, instigă pe YouTube la violarea minorelor povestind o experiență avută cu o minoră.Vloggerul e urmărit de 850 mii de romăni pe YouTube. Ca idee, un talk show televizat are vreo 500 mii. Ăsta are 850 mii…

De asta Trump are dreptate când cere ca rețelele de socializare sa fie considerate responsabile pentru postările utilizatorilor. Acu’ nu sunt! Miza e politică în primul rând, dar dincolo de asta, rețelele își fixează singure politica de moderare a postărilor.

Vloggeru’ a ajuns la poliție. YouTube e bine-mersi, fară nicio responsabilitate. YouTube și-a scos banii cu nenorocitu’ ăsta, îi va bloca contul și va merge mai departe cu alți nebuni care pot spune orice.”, a fost reacția lui Dan Negru.

Share.