Dan Negru și un fost coleg cu care a lucrat la Antena 1 au pus un pariu, câștigat chiar de către cel supranumit „regele audiențelor”. Cei doi au pariat pe faptul că Dan Negru nu va performa în audiențe cu show-ul său de pe Kanal D.

În cele din urmă, audiențele au dovedit contrariul, având în vedere că emisiunea lui Dan Negru „Jocul cuvintelor” se poziționează printre primele emisiuni în topul preferințelor telespectatorilor. Ca bonus, fostul său coleg de breaslă i-a oferit și o sticlă de wishy, pe lângă biletul la derby-ul de fotbal.

Dan Negru a câștigat un pariu cu un fost coleg din Antena 1

Sursa:Social media

„Am pus un pariu cu un coleg din Antena 1 că un show de cultură generală o să facă audiențe considerabile și pariul a fost modic, cine pierde plătește biletul la primul derby de fotbal. Am câștigat! Ba, chiar, ca bonus, colegul meu din Antenă mi-a trimis și o sticlă de whisky. Noi, muritorii de rând din televiziuni, suntem prieteni. Nu suntem în competiție! Competiția e frumoasă! Aduce progresul.” a declarat Dan Negru pentru ego.ro

Chiar și amfitrionul show-ului „Jocul cuvintelor”, Dan Negru este uimit de audiențele înregistrate de noua sa emisiune. Prezentatorul este încântat de faptul că telespectatorii aleg o emisiune de cultură generală, în detrimentul unui show cu manele, care, de regulă, este o producție foarte scumpă.

„Mă bucură că un quiz adună mai mulți români față de un show cu manele care întotdeauna este foarte scump. O știu din proprie experiență! Am făcut în viața mea și așa ceva. Bătălia dintre ”Jocul Cuvintelor” și alte show-uri mari de divertisment cu zeci de vedete e ca bătălia dintre o armată mare și una mică. Dar, văd că mai nou marile armate iau bătaie de la armatele mici.” a declarat Dan Negru pentru sursa citată anterior