Renumitul moderator, Dan Negru, este celebrul organizator al revelioanelor maraton. Chiar dacă ne aflăm în mijlocul pandemiei, acesta a confirmat Revelionul 2022. Mai mult, a precizat că deja a început să sune mai mulți artiști din țara noastră pentru a putea pune la punct detaliile care au mai rămas pentru filmările Revelionului 2022.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-Revelion! E complicat, pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. […] Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta. Am văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta! Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea *Ce faceți de Revelion?*, pot s-o confirm. Hai cum cu mine și a 22-a oară”, a declarat Dan Negru pentru Cancan.ro.

Dan Negru a băgat adânc mâna în buzunar, pentru a o aduce la Revelion pe Bianca Drăgușanu. Ce sumă i-a cerut blondina
social media

Bianca Drăgușanu, cea mai bine plătită vedetă TV?

La petrecerea dintre ani, nu va lipsi nici…Bianca Drăgușanu. Aceasta și-a negociat la sânge apariția la TV. Există un zvon pe Internet cum că focoasa blondină ar avea cel mai mare onorariu, dintre toți invitații.

„Ea este cea mai scumpă invitată, alți artiști având contracte de maximum 1.000 de euro. Bianca Drăgușanu nu-și negociază singură contractele, are un agent, ca vedetele de la Hollywood. Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei. Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm”, a declarat o sursă pentru Playtech.ro. 

Ca de obicei, Dan Negru își dorește să dea pe spate pe telespectatori cu petrecerile dintre ani. Prezentatorul promite publicului momente, de-a dreptul, speciale, la Revelionul 2022. Pe scenă, vor apărea și câțiva artiști de renume internațional.

Revelionul lui Negru, petrecere de top?

„Încercăm următoarea chestie: anul trecut, Revelionul a fot al doilea din Europa ca audiență după BBC, așa că miza pe care mi-am pus-o anul acesta e să-i bat pe englezi. Da, deci, target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”, a mărturist Dan Negru pentru Cancan.ro.