Celebrul cântăreț Dan Ciotoi se confruntă din nou cu probleme de sănătate, fiind nevoit să treacă prin două operații. După aproape 5 ani de la prima intervenție, artistul a fost internat în spital și a anunțat că nu mai poate răspunde la telefon, desemnând o persoană apropiată pentru a lua legătura cu el.

În anul 2018, Dan Ciotoi a primit o veste cumplită: medicii i-au comunicat că suferă de cancer și că este necesar să se opereze de urgență. Durerea și disconfortul pe care le-a simțit în zona glandei parotidă, sub lobul urechii, s-au dovedit a fi cauzate de o tumoare canceroasă. După o biopsie, diagnosticul a fost confirmat și cântărețul a fost înștiințat că trebuie să se supună unei intervenții chirurgicale cât mai curând.

După operație, Dan Ciotoi a declarat că s-a simțit ca și cum s-ar fi născut din nou. Experiența dificilă prin care a trecut l-a determinat să privească viața dintr-o perspectivă nouă și să aprecieze mai mult lucrurile mărunte. Trecerea prin boala și intervenția chirurgicală i-au oferit o perspectivă unică asupra fragilității vieții și a importanței sănătății.

La scurt timp după ce a revenit la o viață aparent normală, artistul a primit o altă veste șocantă. Medicii i-au descoperit o altă formațiune tumorală în zona urechilor, ceea ce însemna că era necesară o nouă intervenție chirurgicală.

Dan Ciotoi, probleme de sănătate

Această descoperire a fost cu atât mai devastatoare, cu cât intervenția anterioară i-a dat speranța că a învins cancerul. Cu toate acestea, Dan Ciotoi și-a adunat curajul și a acceptat să se supună unei noi operații în lupta sa continuă împotriva bolii.

La momentul actual, celebrul cântăreț se află internat în spital pentru a trece prin a doua intervenție chirurgicală. Starea sa de sănătate nu este deloc bună, iar acest lucru l-a determinat să anunțe că nu mai poate răspunde la telefon. În schimb, artistul l-a desemnat fiul său cel mare, Liviu Ciotoi, drept persoană de contact pentru cei care au nevoie să-l contacteze. Prin intermediul rețelelor de socializare, Dan Ciotoi și-a informat fanii despre situația sa și le-a cerut să aibă răbdare în așteptarea unor vești pozitive.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară, aceștia transmițându-i cântărețului urări de bine și susținere. Comentariile lăsate de oameni pe pagina sa de Facebook au fost pline de compasiune și sinceritate.

Mesajele de sănătate și recuperare rapidă au curs în număr mare, demonstrând cât de îndrăgit și apreciat este Dan Ciotoi de către publicul său. Fanii i-au urat multă sănătate și l-au asigurat că îl așteaptă cu brațele deschise atunci când se va face bine.