Dan Capatos primește un salariu colosal pentru „Xtra Night Show”. Este unul dintre cei mai longevivi moderatori de la noi și, atunci când emisiunea pe care o prezintă se difuza la Antena 1, vedeta TV luat, după fiecare ediție, o sumă frumoasă de bani. 

Surse din anturajul lui Dan Capatos au făcut dezvăluiri despre ce salariu luat moderatorul TV de la Antena 1, pentru fiecare ediție „Xtra Night Show” pe care o prezintă și acum, dar la Antena Stars.

Dan Capatos primește un salariu colosal pentru „Xtra Night Show”

Concret, Dan Capatos primea, pe vremea când emisiunea era difuzată la Antena 1, de luni până joi, puțin sub  1000 de euro.

„Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi.

La un calcul simplu, îi intrau în buzunar 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat surse apropiate prezentatorului TV Dan Capatos, pentru fanatik.

Dan Capatos primește un salariu colosal pentru „Xtra Night Show”. L-a întrecut până și pe Cătălin Măruță
Facebook

Emisiunea a fost mutată pe Antena Stars

După 26 de sezoane difuzate la Antena 1, emisiunea a fost mutată, începând cu anul 2021, pe Antena Stars. Aici, Dan Capatos nu ar avea nici pe departe același salariu.

Odată cu trecerea la Antena Stars, Capatos&co pot fi văzuți de luni până vineri, între orele 22.30 – 00.30. Începând cu noul sezon, echipei i s-a alăturat și actrița Paula Chirilă.

„Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine.

Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare.

Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor”, spunea Dan Capatos, după ce s-a decis ca emisiunea Xtra Night Show să fie mutată pe Antena Stars, potrivit sursei amintite mai sus.