Dan Capatos se numără printre cele mai longevive persoane din televiziune. Înainte de a apărea pe micul ecran, Capatos a lucrat la Playboy, una dintre cele mai bine vândute reviste de la noi din țară. Așa cum era de așteptat, prezentatorul a avut de-a face cu multe persoane pe care chiar el le-a transformat în vedetele de azi.

Dan Capatos nu s-a ferit niciodată să vorbească despre perioada în care a lucrat la Playboy. Pe vremea aceea, era un adevărat gest de curaj să îți asumi că lucrezi pentru o publicație „deocheată”. Profesionist din fire, Capatos și-a pus amprenta și asupra acelei reviste și are doar amintiri plăcute din acea perioadă.

Dan Capatos a încurajat-o pe Gina Pistol să pozeze în Playboy

Dan Capatos a recunoscut că notorietatea unor vedete din ziua de azi i se datorează în totalitate. Nicoleta Luciu, Gina Pistol sau Cosmina Păsărin sunt doar câteva dintre numele care au gustat celebritatea după ce au pozat nud. Tot prezentatorul de la „Xtra Night Show” a fost și cel care a convins-o pe Andreea Antonescu să apară în Playboy și a stabilit un record cu acel pictorial. Revista cu Andreea s-a vândut ca pâinea caldă, iar vedeta a încasat o căruță de bani.

Privind retrospectiv, Dan Capatos este mândru de tot ceea ce a realizat și de faptul că a contribuit la formarea unor vedete din ziua de azi. Prezentatorul nu s-a ferit să le reamintească fetelor de unde au început și cine le-a remarcat potențialul, dar fără ca acestea să se supere.

„Cosmina, Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%. Conceptul era ca în America, „The Girls Next Door”, să iei o fată necunoscută și să o transformi în vedetă. Sper că nu le deranjează, doamne ferește! Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată.

Ele, la modul cel mai real, datorează notorietatea Playboy-ului. Că apoi au adăugat și au făcut lucruri cu cap, mult mai deștepte decât altele care s-au ratat. Eu le ziceam și asistentelor mele <<vă dau o cisternă de notorietate pentru care alții ar da bani grei, aveți grijă ce faceți cu ea!>>”, a declarat Dan Capatos în podcastul „Aproximativ discuții”.