Dan Capatos este unul dintre veteranii televiziunii de la noi. De ani de zile, Capatos a menținut standardele foarte sus în ceea ce privește realizarea de late-night show-uri. Dan a fost mereu sincer și se pare că acesta a fost un factor important pentru a atinge succesul. Având în vedere că are o asemenea experiență în spate, Capatos își permite, din când în când, să își exprime părerea despre alți colegi.

Dan Capatos nu are rivali atunci când vine vorba de emisiunile nocturne. „Xtra Night Show” se află pe lista preferințelor fanilor de ani buni de zile. Capatos a știut mereu cum să își păstreze publicul și cum să le mulțumească pentru toată susținere. Datorită faptului că realizează emisiunea de mult timp, prezentatorul a reușit să fie deja prieten cu majoritatea invitaților.

Pe această listă de prieteni se află și Codin Maticiuc. Fostul „prinț de Dorobanți” a început să realizeze propriul podcast. Până acum, Codin a avut numai invitați importanți, iar gheața a fost spartă de Dan Capatos. Prezentatorul „Xtra Night Show” a vorbit deschis, mai bine de o oră, despre carieră, începuturile la Playboy, dar și de prieteniile din showbiz.

Dan Capatos este prieten de ani buni cu Mircea Badea

Spre uimirea tuturor, Capatos este foarte bun prieten cu Mircea Badea, iar asta nu doar pentru că lucrează în același trust, ci și pentru că au valori comune. Dan Capatos l-a caracterizat pentru prima dată pe Mircea Badea în podcastul lui Codin și a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa lui.

 „Mircea Badea este genul de coprezentator sau partener la o emisiune lângă care nu ai cum să te relaxezi. Am o comunicare foarte mișto cu el. Avem același gen de umor.

Am pretenția că pot să-i fac față. Este un tip extrem de inteligent. Are niște sclipiri… Nu vreau să jignesc, dar mulți înțeleg la o secundă-două ce a vrut să zică Mircea Badea. În direct, te faci de c#cat, dacă nu ai prins-o.

(…) Dacă este prietenul tău, se aruncă în foc pentru tine. Este de o loialitate… cum este oricărei idei pe care a îmbrățișat-o și a dus-o mai departe.”, a precizat Dan Capatos la podcastul „La Mijloc”.