Dan Capatos este cel care prezintă emisiunea de la miezul nopții de pe Antena 1, emisiunea lui fiind urmărită de multă lume. Acesta apare pe micile ecrane de foarte mult timp și deja putem spune că face parte din viețile oamenilor. Cu toate că el și emisiunea lui sunt atât de cunoscute, foarte puțină lume cunoaște și alte aspecte legate de viața lui personală. Ca de exemplu, nu mulți știu cu cine se iubește acesta.

Capatos a povestit că și-a “furat” aleasa inimii chiar din brațele logodnicului ei de la vremea aceea. Pe numele ei, Monica Capatos, se pare că jumătatea jurnalistului era pe punctul de a se mărita pe vremea când actualul ei soț a apărut. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani. Și Monica lucrează în industria jurnalismului, dar ea este pe partea de investigații.

Dan Capatos a povestit despre cum și-a cunoscut soția, despre cum s-a îndrăgostit de ea și despre cum a furat mireasa chiar înaintea nunții. Prezentatorul TV a oferit detalii neștiute până acum de telespectatori. pe cat sut de noi, pe atât de picante sunt.

”Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinși în altă relație. A trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta și a trebuit să o anuleze. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani.”, a spus bărbatul.

Dan Capatos, detalii neștiute despre relația sa amoroasă

Dan Capatos are o relație deschisă cu fiul său

Cei doi s-au cunoscut chiar în redacție. Cei doi au împreună și un băiețel, în vârstă de 9 ani, pe care îl cheamă Andrei. Capatos își dedică tot timpul pentru fiul lui, atunci când nu este la muncă.

Se pare că bărbatul are o relație foarte deschisă cu fiul său. Acesta e conștient că informațiile despre viața lui sunt la un click distanță. Tocmai de aceea preferă să îi povestească el fiului să despre prostiile pe care le-a făcut în tinerețe. Dan Capatos consideră că sinceritatea este cea mai importantă în orice fel de relație, mai ales atunci când vine vorba de relație cu membrii familiei.