Dan Capatos a dat-o în bară la BAC! De ce a repetat examenul:

Dan Capatos

Dan Capatos a rememorat pataniile lui din vremea examenului de bacalaureat. Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania, a avut probleme la examenul maturitatii. Jurnalist de profesie, prezentatorul XNS a dat-o în bara chiar la proba de la limba româna. El este dovada clara ca oricui i se poate intampla sa pice examenul. Fie și numai dintr-o greseala.

Cum a picat Dan Capatos examenul de bacalaureat

Pe vremea în care prezentatorul era doar un adolecent si sustinea examenul de bacalaureat, testarea avea alta forma. Elevii trebuia sa sustina si probele orale, care aveau o pondere la fel de mare ca si cele scrise in economia notei finale. La o astfel de proba s-a impotmolit Dan Capatos. Mai exact la proba orală de la Limba și Literatura Română. Ironic, nu? Chiar prezentatorul a spus ce a gresit de nu a putut obtine o nota de trecere.

Generația lui Dan Capatos a fost prima care a dat proba orala la Limba si Literatura Romana. Prezentatorul a recunoscut ca a avut emotii, insa nu s-a asteptat niciodata la ce a urmat. Ajuns in fata comisiei, a vazut-o pe diriginta lui si a incercat sa lase emotiile de-o parte. Asta pana cand a primit o intrebare de la o profesoara din comisia de examinare. De aici a inceput calvarul.

De ce a luat Dan Capatos nota 3

”Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la româna.

Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea. Zic: ”Gata, n-am nici o problemă!”. M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi.

Eu: ”Nu știu”. S-a mirat aia: ”Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!”. Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: ”Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!”, și-a amintit Dan Capatos.

Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu a fost externat! Cum a fost surprins în oraș

Kylie Jenner

Probleme pentru Kylie Jenner! Vedeta a fost dată în judecată! Motivul: