Reclamă
Reclamă

Dan Capatos a făcut o dezvăluire de senzație în această seară la Xtra Night Show. Jurnalistul a arătat, în direct, cuponul de pensie al lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase este unul dintre cei mai celebri jucători de tenis la nivel mondial. El a reușit în anul 1973 să fie primul tenismen inclus pe locul I în topul ATP, clasamentul jucătorilor de renume ai tenisului mondial. Dan Capatos a povestit, în direct, că Ilie Năstase l-a sunat și i-a spus să dezvăluie în cadrul emisiunii cuponul de pensie, ce arăta negru pe alb ce sumă câștigă fostul mare tenismen din partea statului român.

„Există oameni indignați că Ilie Năstase ia pensie mare. Nu știam de ce e supărat și m-a sunat. Și a zis <<băi Dănuțe, uite acum m-am dus să-mi iau pensia>>. Ca să vadă lumea, mi-a zis să îl dau la televizor. Scrie acolo MaPN, noiembrie 2019, deci pe luna aceasta, general maior în rezervă, câștigă 1.445 de lei. Nu mai contează că e general, e Ilie Năstase. Se oprește lumea la Paris pe stradă să facă poză cu el. Este prețuit de statul român cu suma asta, e o umilință. Și se trezesc unii că ia prea mult, nu e tare rău țara asta? M-a rugat să fac această clarificare.”, a declarat Dan Capatos, la Xtra Night Show.

Ilie Năstase și-a împăcat soția cu vacanțe scumpe
Ilie Năstase a încercat să o împace pe Ioana Simion, cu câteva cadouri, în speranța că îi va intra, din nou, în grații. S-a spus că sunt la un pas de divorț, însă Ilie Năstase o va duce pe Ioana în vacanță în Turcia și Spania, iar de curând s-au mutat iar împreună și plănuiesc în detaliu escapadele romantice.

Reclamă

Reclamă
Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro