Dan Bursuc s-a îmbogățit în pandemie! Producătorul muzical nu a pierdut vremea și s-a mutat împreună cu artiștii lui în online, pentru a câștiga bani în continuare și pentru a menține publicul aproape.
În general, domeniul muzical a fost foarte afectat în perioada pandemică din cauza concertele și a tuturor evenimentelor care s-au anulat, pentru prevenirea noului coronavirus. Astfel, o mare parte din interpreți și-au dezvoltat cariera în mediul online.
Aceștia au venit buluc peste Dan Bursuc pentru a colabora cu firma lui de producție muzicală și s-au ajutat financiar unii pe alții, însă mai mult a câștigat „tăticul” maneliștilor.
Câte zero-uri are suma câștigată de Dan Bursuc în pandemie?
Dan Bursuc a intrat pe piața muzicală acum aproape 10 ani de zile. Acesta și-a deschis în 2012 o casă de producție muzicală și este printre cele mai vechi din lumea manelelor. Bărbatul a colaborat cu o mulțime de artiști și a avut parte de multe proiecte muzicale.
Suma de bani cu care producătorul și-a depășit orice record anterior este uriașă. Anul trecut, lui Dan Bursuc i-a intrat în buzunar un profit net de 177.200 de lei. Cu toate astea, cifra totală de afaceri a fost de 535.000 de lei.
La firma „tăticului” maneliștilor lucrează puțini oameni, mai exact 5, ceea ce a făcut ca majoritatea profitului să îi rămână lui.
Dan Bursuc nemulțumit de impozite
Deși susține că este la zi cu impozitele, producătorului nu i-a mers atât de bine ca acum niciodată! Din suma totală a proiectelor muzicale, vedeta a reușit să mai scadă din datoriile firmei cu aproape 300.000 de lei, conform Wowbiz.
O singură nemulțumire mai are Dan Bursuc și anume impozitele. Nu este de acord ca dedicațiile să fie trecute pe lista datoriilor impuse de statul român pe care trebuie să le plătească. El este un om drept cu statul român, dar dedicațiile sunt ca niște cadouri din partea publicului.
„Majoritatea dintre noi ne plătim datoriile față de statul în care trăim. Dar cadourile primite de interpreți știu că nu au cum să le impoziteze.
Nu pot fi impozitate cadourile și dedicațiile. Este o tradiție ca lăutarul să cânte la urechea omului. O persoană poate să îi ceară unui lăutar să-i cânte o melodie de foc și jale sau de inimă albastră. Și omul să se regăsească în muzica celui care interpreteză. Acea persoană își găsește alinarea și omul îi mulțumește”, a declarat Dan Bursuc.