Se pare că fiul lui Dan Bittman, pe nume Alex, face parte din cercul de apropiați al presupusului iubit al fiicei Clejanilor. S-a aflat despre Theo că este un împătimit al drogurilor. Are o vârstă de 25 de ani. Iar acesta pare că, mai mult decât o legătură strânsă, acesta are chiar probleme serioase cu substanțele halucinogene.

Reclamă

Totul a ieșit la iveală despre iubitul Margheritei după ce aceasta a fost subiectul într-un accident rutier din capitală. Incident care a avut loc acum câteva zile. Se pare că artista, conform rezultatelor testului la care a fost supusă, ar fi consumat drguri înainte de a se urca la volan.

Reclamă

Se pare că Marga a luat-o pe căi total greșite imediat după ce l-a cunoscut pe acest tânăr de 25 de ani despre care s-a aflat faptul că este un cosumator înrăit de substanțe interzise. Se pare că iubitul Margheritei se ocupă cu muzica. Face parte dintr-o trupă care se cheamă ”Nordwului”. Și mai frapant este faptul că acesta cântă, în mare parte, despre aceste substanțe ilegale în piesela lui. Cât despre Alex, fiul lui Dan Bittman, face parte din această formație trap.

Se pare că băiatul lui Dan Bittman este un om care are destul de multe contribuții în ceea ce privește formația ”Nordwului”. Acesta se ocupă cu producția și masterizarea. Mai mult, acesta este chiar interpretul unei strofe din melodia ”iClipit”. Clipul acestei piese prezintă pașii prin care se poate prepara ”drogul traperilor”. Așa cum este cunoscut ”Lean”, de altfel. Să fie vorba de o întâmplare? Nu chiar!

Legătura șocantă dintre Dan Bittman și iubitul Margheritei din Clejani!
Legătura șocantă dintre Dan Bittman și iubitul Margheritei din Clejani!
Legătura șocantă dintre Dan Bittman și iubitul Margheritei din Clejani!
Legătura șocantă dintre Dan Bittman și iubitul Margheritei din Clejani!

Amândoi au antecedente penale din cauza drogurilor

Din păcate, Alex și iubitul Margheritei, Theodor, mai au însă ceva în comun. Amândoi au avut dosare la DIICOT. Fiul lui Dan Bittman a trecut prin emoții mari în 2017, atunci când poliția l-a prins cu droguri de risc, în vederea consumui propriu.

În cele din urmă, procurorii au decis să renunțe la urmărirea penală pentru că nu era vorba de o cantitate mare de droguri. S-a considerat, la acea vreme, că tânărul Bittman poate fi reabilitat. Iubitul Margheritei a fost prins cu un pliculeț de cannabis în mașină în 2018. Acesta a semnat un acord de recunoaștere în schimbul unei pedepse mai blânde, respectiv a plății unei amenzi în loc de condamnare la închisoare.