Cum se înțelege Daliana Răducan cu copiii iubitului ei!

Daliana Răducan este femeia care a înlocuit-o pe Lidia Buble, după ce artista și Răzvan Simion și-au spus adio. Aceasta a reușit să îl cucerească pe moderatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și a fost ca un pansament pentru el. În plus, se pare că și el este îndrăgostit la nebunie de femeia pe care o are în dreapta sa, pe care o respectă și pe care le-a prezentat-o, acum ceva vreme, copiilor săi.

Daliana Răducan, despre copiii partenerului său

Partenera de viață a îndrăgitului prezentator nu a dat prea multe declarații despre relația lor, până la momentul actual. Cu toate acestea, când a fost întrebată despre relația pe care o are cu copiii iubitului său, ea nu s-a putut abține și a vorbit sincer despre Ianca și Tudor, de care este apropiată și pe care îi iubește ca și cum ar fi ai săi. Daliana Răducan consideră că meritul i se datorează lui Răzvan Simion, care a știut cum să gestioneze prima lor întâlnire.

Așadar, iubita moderatorului de la Antena 1 se înțelege foarte, foarte bine cu ei și nu poate decât să se bucure pentru faptul că au acceptat-o atât de ușor în viața lor. Nu ar fi crezut vreodată că vor fi atât de apropiați. Este mult mai mult decât o simplă prietenie ceea ce se petrece acolo.

„Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată. Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a povestit Daliana Răducan.

Distribuie