Adrian Minune a intrat, recent, în clubul lui Dorian Popa și al lui Ruby.

Adrian Minune a făcut o schimbare radicală în viața sa. Manelistul a vrut un zâmbet ca la Hollywood, așa că a trecut la fapte. Artistul a apelat la unul dintre cei mai buni stomatologi și și-a făcut cadou, înainte de sărbători, un zâmbet perfect.

Adrian Minune nu a mai rezistat tentației și a vrut să fie ca restul vedetelor de la Hollywood. Manelistului i s-a pus pata pe fațetele dentare, așa că nu a stat prea mult pe gânduri. Tatăl lui Karmen a trecut pragul unui cunoscut stomatolog de la noi și a optat pentru cea mai bună variantă pentru el. Rezultat, așa cum era de așteptat, este unul fabulos.

Pentru Adrian Minune, banii nu sunt o problemă, mai ales când vine vorba de intervenții necesare. Artistul știe cât de importantă este imaginea lui de persoană publică, așa că a băgat mâna adânc în buzunar pentru zâmbetul lui strălucitor.

Dai un ban, dar stai în față! Cât costă fațetele dentare pe care și le-a pus Adrian Minune
social media

Adrian Minune, pe urmele lui Dorian Popa

Prețurile unor astfel de fațete diferă foarte mult în funcție de materialul din care sunt realizate, dar și de cabinetul stomatologic. În medie, prețurile pentru o singură fațetă variază și sunt cuprinse între 1300 de lei și 2500 de lei. Inutil să mai precizăm că Adrian Minune s-a orientat către cele mai scumpe variante.

Manelistul a postat deja un videoclip în care arată diferențele. Deși avea o dantură frumoasă și înainte, acum, manelistul stălucește, la propriu, dar și la figurat. În timp ce pentru mulți, mersul la dentist este un lux, pentru Adrian Minune este o nimica toată. Manelistul a adunat o avere impresionantă, iar cifrele din conturi arată mai bine ca niciodată.

Potrivit unor estimări, în afară de conturile cu multe zerouri pe care le deține pe numele lui, artistul se mai poate lăuda și cu 15 vile, 13 mașini și nu numai. Tot din portofoliul lui mai fac parte și diverse terenuri și obiecte de lux.

@dr.ahmednashar Ce parere aveti despre transformarea lui Adi Minune ? #minune #adrianminune🎤💯🔝 #5pasidebine #veneers #misiuneatiktok #bucharest #doctonashar ♬ Smecher De Catifea – Adrian Minune

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.