Dorian Popa face bani din piatră seacă. Imediat după terminarea proiectului „Pariu cu viața”, artistul s-a îndreptat spre zona de online, iar acolo poate spune că îi merge mai bine ca niciodată. Comunitatea lui crește pe zi ce trece, iar veniturile i se rotunjesc considerabil.

Nu este domeniu în care Dorian Popa să se fi lansat și să nu dea lovitura. Online-ul este marea lui pasiune, mai ales după ce a văzut că se poate trăi foarte bine din așa ceva. Popa are și alte afaceri, însă timpul și dedicarea pe care o acordă comunității virtuale sunt constante de mai bine de trei ani de zile.

Dorian Popa a muncit din greu pentru ca acum să își poată permite orice. De-a lungul timpului, investițiile pe care le-a făcut au fost mereu unele inteligente. Vloggerul a făcut ca banii să lucreze pentru el și nu este de mirare că nu se uită de două ori atunci când vrea să își îndeplinească un moft.

Dai un ban, dar stai în față! Cât a costat ceasul cu care Dorian Popa „se flexează” la fiecare eveniment
Instagram

Dorian Popa a dat pe un ceas prețul unei mașini

Pe lângă mașini și haine de firmă, Dorian Popa mai are o slăbiciune. Ceasurile l-au cucerit definit pe iubitul lui Babs și, ori de câte ori are ocazia, se răsfăță cu o astfel e bijuterie. Cel mai recent cadou pe care și l-a făcut a fost un ceas Rolex pe care l-a gpsit cu greu fix așa cum și-l dorea.

Acum, peste tot pe unde merge, Dorian Popa se afișează cu ceasul lui pe care a plătit o avere. Fără să se sfiască, vloggerul afirmă prețul, mai ales că știe că a muncit din greu pentru el.

„Timpul este cel mai important și timpul costă bani. Da, știu, pentru unii dintre voi o să par un nebun. (…) Ceasul meu a costat 50.000 de euro. Este un Rolex full gold, cu ecran champagne gold, pe care l-am cumpărat de ziua mea. L-am găsit foarte greu, fiindcă ele sunt foarte ușor de găsit cu ecran alb sau negru”, a spus Dorian Popa într-un vlog și la un eveniment recent.

 

@lifeofemys #tiktokromania #tiktokro #goviral #romaniatrista #romaniamea #foryou #romania #romaniatiktok #fypシ #lifeofemys #dorianpopa ♬ original sound – Emy✔