Daciana Sârbu a fost mult timp prezentă pe micile ecrane în ipostaze de politician și parlamentar european. Însă, au trecut mulți ani de atunci, iar soția lui Victor Ponta pare că nu mai este la fel de atrasă de acest domeniu. Dar, chiar dacă nu a mai apărut pe sticlă, asta nu înseamnă că nu are un alt domeniu care a cucerit-o iremediabil.

Daciana Sârbu este una dintre femeile care a știut mereu ce vrea de la viață. Tocmai de aceea, de ani buni de când a decis să nu mai fie în lumina reflectoarelor, și-a dedicat tot timpul unei pasiuni care i-a adus cea mai mare împlinire. De când nu mai este pe scena politică, soția lui Victor Ponta și-a pus inima pe tavă și a deschis o cofetărie celebră în tot Bucureștiul și nu numai.

Este vorba despre Mara Mura, o cofetărie cu o poveste foarte interesantă, așa cum o descrie și Daciana. Aceasta și-a dorit să aibă parte de niște deserturi special preparate, din ingrediente sănătoase și a ajuns la concluzia că doar ea poate pregăti prăjituri după inima și gustul ei.

Daciana Sârbu a dat lovitura în afaceri. Cu ce se ocupă soția lui Victor Ponta după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Mara Mura, o afacere cu suflet

„Îmi doream foarte mult un loc unde să merg cu fiica mea, Irina și să mâncăm un dulce bun. Sigur, îmi doream și acel moment al nostru, alături de o prăjitură în care să am încredere. Culmea e că Irina nu mănâncă prăjituri și nu-i place dulcele, dar era mult mai mică atunci când îmi imaginam eu cum avea să arate cofetăria ideală.

Sunt foarte puține lucruri pe care le mănâncă Irina, printre care înghețată, iar eu nu fac înghețată. La început, mărturisesc, nu știam nimic despre prăjituri. (…) Acum prăjiturile sunt create după gustul meu: texturi lejere, multe fructe, bezea, foarte puțină ciocolată. Am urmat modulul de începători, timp de 3 luni, din cadrul Le Cordon Bleu, la Paris. Recunosc, a fost o etapă complicată din viaţa mea”, declara Daciana Sârbu, cu ceva timp în urmă.