Bianca Rus este una dintre artistele apreciate de la noi din țară. Aceasta a trecut printr-o transformare uimitoare, reușind să slăbească câteva zeci de kilograme. Vocea și talentul său au făcut-o cunoscută publicului, dar ea avea un alt vis în adolescență. 

Bianca Rus surprinde cu piesele pe care le scoate, fiind ascultate de publicul său. Ea a participat și la „Bravo ai Stil! Celebrities” dorindu-și să arate calitățile sale în ceea ce privește moda și felul său de a se îmbrăca. La scurt timp, a fost eliminată din competiție, dar a reușit să-și crească popularitatea.

Vedeta avea un plan de rezervă dacă nu îi reușea în muzică. Aceasta a semnat de la 17 ani cu o casă de discuri, dar nu a continuat cu ei. La vârsta de 34 de ani, consideră că este târziu să mai înceapă, astfel că rămâne ca un regret în inima sa. Bianca Rus avea un vis măreț, ea și-ar fi dorit să devină pilot de aeronavă și să lucreze pentru Minidterul Afacerilor Interne.

 „Mi-am dorit să devin pilot de avion și să lucrez la Ministerul Afacerilor Interne.”, a spus Bianca Rus pentru Spectacola.

Sursa foto: Social media

Bianca Rus își dorește să se căsătorească

Bianca Rus a declarat că își dorește să se căsătorească și să devină mămică. Aceasta nu are un partener de viață, dar are câteva așteptări în viitor. Cel mai important lucru este ca el să o iubească, să aibă o relație frumoasă și să nu aibă probleme cu alcoolul.

Totodată, artista vrea să-l facă și partner în afaceri, pentru a fi cât mai mult unul lângă celălalt și să se dezvolte armonios. Bianca Rus nu a avut cele mai frumoase experiențe în ceea ce privește relațiile, dar știe că cineva va fi pe placul ei și o va face fericită în adevăratul sens al cuvântului.

„Dacă sunt cu cineva? Dacă mă căsătoresc? Da, da, da. Dacă o să am copii? Da, da, da, îmi doresc. Vreau să trăiesc fericită, cu un bărbat care să nu fie bețiv, să mă iubească, să îl iubesc, să am un sprijin în el. (…) Este cel mai important să nu fie bețiv.”, a spus Bianca Rus la antenastars.ro.