Unele zodii sunt în mod natural mai emotive decât altele, ceea ce face mai ușor ca nervii să scape de sub control într-o situație accentuată.

Primele întâlniri sunt înfricoșătoare și fascinante dar și ciudate. Mulți dintre noi iubesc și se tem în același timp de primele întâlniri din cauza faptului că sunt noi. Deși noile experiențe nu sunt întotdeauna înfricoșătoare, emoțiile care vin la o primă întâlnire ne fac cu siguranță inimile să bată repede.

Odată cu pomparea sângelui și anxietatea aprinsă, nu este surprinzător că ne-am putea găsi bâjbâind și zguduind subiectele noastre de conversație pregătite în prealabil. După cum spune vechea zicală: cunoașterea este putere. Cu cât suntem mai informați despre tendințele semnului nostru, cu atât mai mult îl vom putea opri. Mâinile tremurânde și anxioase să dispară!

1.Rac (21 iunie – 22 iulie)

Dacă ai emoții înainte de o primă întâlnire, probabil că faci parte din aceste 3 semne zodiacale
Pixabay

Racii și agitația la prima întâlnire merg împreună ca un crab și cochilia lui. Deși acest semn sensibil de apă este incredibil de iubitor și amabil atunci când se simte confortabil, aceeași sensibilitate le scoate în evidență latura suspectă atunci când se simt vulnerabili.

Făcându-i să ia orice ușoară, reală sau percepută, foarte personal. De asemenea, sunt în mod natural timizi și se tem să iasă în evidență într-un mod rău. Iar atunci când se simt așa, vor doar să se retragă în carapacea lor. Ceea ce face ca nevoia de a fi „activ” să le declanșeze anxietatea.

2.Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă ai emoții înainte de o primă întâlnire, probabil că faci parte din aceste 3 semne zodiacale
Pixabay

După cum am menționat mai devreme, Fecioarele pot fi de fapt cele mai rele la primele întâlniri. Pentru că sunt cel mai mare dușman al lor. Sunt cunoscuți pentru că sunt perfecționiști. Și, când vine vorba despre ei înșiși, sunt incredibil de autocritici și nu își acordă niciodată o pauză. Sunt niște îngrijoratori mofturoși care se jenează ușor.

Când sunt la o întâlnire, sunt înspăimântați că vor spune ceva greșit și vor relua fiecare secundă a întâlnirii în capul lor, iar și iar. Zile întregi. Găsind noi modalități de a fi jenați. Se numește „spirala rușinii” și o știu prea bine.

Trebuie să vă acordați o pauză și să vă amintiți că nimeni altcineva nu gândește la fel de critic despre tine ca tine. Fii amabil cu tine însuți ca și cu oricine altcineva.

3. Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă ai emoții înainte de o primă întâlnire, probabil că faci parte din aceste 3 semne zodiacale
Pixabay

S-ar putea să credeți că cel mai tradițional romantic al zodiacului ar fi perfect la prima întâlnire. Dar, în realitate, toată această acumulare și așteptare se pot întoarce împotriva acestui mic “guppy” romantic.

Asta pentru că sunt sfâșiați între două aspecte ale personalității lor. Tendința de a avea prea multă încredere și de a da totul în numele iubirii și incapacitatea lor de a avea cu adevărat încredere deplină în ei înșiși.

Ei vor, dar pur și simplu nu se pot opri să-și facă griji suficient de mult pentru a scăpa din cap. Și pur și simplu să fie în momentul de față. Așadar, în timp ce inima este cu siguranță dispusă, capul continuă să le stea în cale. Respiră adânc și mergi cu fluxul și nimeni nu va putea rezista sufletului tău bun și sensibil.