Deși au trecut 25 de ani de la lansarea serialului „Friends”, acest show a rămas în inimile fanilor și este urmărit cu mare entuziasm chiar și în prezent.

Povestea celor 6 prieteni Rachel, Pheobe, Monica, Chandler, Joey și Ross trăiește încă, iar acum fanii se vor bucura și de o continuare a acesteia.

Da, este adevărat! În urmă cu câteva luni, Jennifer Aniston a declarat în cadrul unui interviu că o reuniune pentru serial ar fi imposibilă, deoarece producătorii nu au arătat niciodată interes pentru acest proiect.

Cu toate acestea, se pare că rugămințile fanilor au fost ascultate!

Totul este posibil datorită platformei HBOMax, care și-a propus să readucă pe micile ecrane serialul mult iubit Friends. Cei 6 prieteni Ross (David Schwimmer), Joey (Matt LeBlanc), Chandler (Matthew Perry), Rachel (Aniston), Monica (Courteney Cox), and Phoebe (Lisa Kudrow) s-au întâlnit deja și urmează să pună la cale planul pentru reuniune. Ei au fost de acors să își reintre în pielea personajelor care le-au consacrat carierele și să dea viață din nou serialului.

Acest proces va fi unul destul de îndelungat, deoarece actorii și producătorii trebuie să se pună de acord asupra proiectului. Există multe voci care afirmă că această continuare nu ar fi o idee prea bună, mai ales că riscul ca ideea și finalul serialului inițial ar putea fi stricate foarte ușor.

Cu toate astea, fanii sunt foarte entuziasmați despre această reuniune și își doresc ca tot acest proces să înceapă cât mai curând.