Mirela Banias și Ionuț Gojman au venit ca un cuplu în cadrul emisiunii difuzate de Antena 1, însă la final au ales să se despartă. Cât de mult s-a schimbat Mirela de la „Insula Iubirii”

Cât de mult s-a schimbat Mirela de la „Insula Iubirii”. Bruneta s-a transformat într-o divă de oraș!

După participarea la emisiune, bruneta a ales să își schimbe look-ul și stilu vestimentar. Într-o postare încărcată pe Instagram, cu ocazia Zilei Naționale, Mirela arată ca o adevărată divă. Cele două poze au fost însoțite de următorul mesaj:

„Tăraăcuță! Tărăncuță!
Te-au nins florile de măr,
Nu mai ești tu tinerică,
Dar ești încă frumușică,
Cu trei fire albe-n păr,
Cu trei fire albe-n păr!
La mulți ani România!” a postat Mirela Banias pe contul personal.

Da, e chiar ea! Cât de mult s-a schimbat Mirela de la „Insula Iubirii”. Bruneta s-a transformat într-o divă de oraș! FOTO
Instagram

Mirela Banias a precizat în ce relație a rămas cu fostul iubit după participarea la emisiunea difuzată la Antena 1. Aceasta a mărturisit pe contul personal de Instagram că nu mai ține legătura cu Ionut Gojman. Bruneta a mărturisit că este fericită alături de actualul soț.

„Dacă aș putea da timpul înapoi cu 15 ani… când m-am întâlnit prima dată cu soțul meu actual… l-aș fi răpit de atunci! Pentru că e prea frumoasă viața cu el.. nu știu cum am putut trece prin atâtea… Dacă era el, clar nu mă lasă la greu”, a declarat Mirela Banias pe contul personal de Instagram.

Se pare că viața brunetei a intrat pe un făgaș normal după ce a trecut prin câteva situații dificile. Înainte de a participa la Insula Iubirii, alături de Ionuț Gojman, Mirela Banias a fost căsătorită. Ba mai mult, a intrat în închisoare din cauza primului soț. Bruneta a mărturisit pe contul de Instagram că nu mai știe nimic de acel bărbat din momentul în care s-a pronunțat divorțul, acum 4 ani.

„Nu știu nimic, nu mă interesează, nici nu vreau să aflu nimic. Din 2016, de la divorț, nu l-am mai văzut. Bunica are o vorbă: „de morți numai de bine…”. Relația actuală este de peste 2 ani”, a declarat bruneta pe contul personal de Instagram.