Ultima etapă din Turcia este una foarte grea. Toate echipele simt presiunea pietrei roșii de la final. Competiția începe să fie din ce în ce mai acerbă, iar echipele schimbă strategiile. Printre ele se numără și Emi și Cuza care au decis să abordeze diferit șoferii din Turcia.

Cuza și Emi, un altfel de autostop

Cuza și Emi nu au mai vrut să piardă timpul. Ultima etapă din Turcia i-a motivat mai mult ca niciodată și au început să își schimbe strategiile. De data asta, cel care s-a sacrificat a fost Emi. Acesta și-a amintit că are în rucsac o rochie pe care a primit-o de la Lorelei. Emi s-a îmbrăcat în rochie și a început să facă autostopul, însă fără succes.

”Arăta ca un cămătar îmbrăcat de alți cămătari pentru a fi bătaia lor de joc. Arătai urat!”, a spus Cuza despre colegul lui.

Cuza și prietenul lui, despre participarea la Asia Express

Cuza și Emi au spus da aventurii vieții lor si au decis să participe la Asia Express. Cei doi gorjeni au făcut echipă bună și sunt destul de competitivi și tocmai asta îi face să fie niste adversari de temut. Cei doi s-au mobilizat și au format una dintre cele mai omogene echipe și nu este de mirare, având în vedere că sunt prieteni de peste 15 ani. Emi și Cuza au fost colegi de bancă, au pus bazele proiectului ”Noaptea Târziu” și se bucură în continuare de succes.

Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoții pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experiența asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viață. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înțelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs”, a declarat Cuza, despre plecarea la Asia Express.