Anul trecut a fost extrem de profilic pentru Cuza. Dacă pe plan personal lucrurile au fost destul de incerte, pe plan profesional i-a mers mai bine ca niciodată. Gorjeanul a bifat o mulțime de proiecte de succes, iar acela a fost doar începutul. Tocmai de asta, Cuza poate spune că a fost omul potrivit, la momentul potrivit.

Cuza și gașca lui de prieteni s-au făcut remarcați odată cu lansarea primele parodii din online-ul de la noi. Au trecut mai bine de șase ani de atunci, iar fiecare dintre ei a evoluat pe plan profesional. Cei tre băieți nu mai sunt la fel de activi în domeniul parodiilor, dar și-au găsit alte preocupări.

Cuza urăște trezitul de dimineață

Cel mai norocos dintre ei toți este Cuza. Anul trecut, prietenul lui Emi a fost pe val mai mult ca niciodată. Cuza a fost în competiția „Asia Express” și, chiar dacă nu a venit acasă cu marele premiu, a câștigat simpatia publicului. Mai apoi, artistul a început să facă parte din echipa celor de la „Super Neatza de Weekend”, acolo unde face o treabă foarte bună alături de ceilalți colegi ai săi.

„Îmi plac diminețile de mor. Toată viața mea m-am ferit să nu fiu angajat. Acum, am zis <<Mamă, ce combinație smecheră cu televiziunea!>> Da, tot anagajat sunt, mă trezesc duminica la 7. Mi-am dat țeapă singur. Vai de capul meu!”, le-a transmis Cuza celor care îl urmăresc pe Instagram.

Cuza, părere sinceră despre job-ul de la „Super Neatza de Weekend”. „Mi-am dat țeapă singur”
Instagram

Pe lângă acest proiect, artistul mai face parte și din echipa celor de la Radio ZU de trei luni. Cuza este colegul lui Popescu și se completează de minune. Fanii l-au primit cu brațele deschise pe artist și sunt mereu cu urechile pe emisiunea lui de după-amiază. În podcastul lui Radu Țibulcă, prietenul lui Emi a povestit cât de norocos este pentru că are ocazia să învețe și să se perfecționeze alături de Popescu.