Cazul șocanta avut loc în jud. Vaslui

O româncă a fost violată și agresată chiar de către membrii propriei familii. De departe pare scenariul unui film de groază, însă din nefericire la baza acestor acestor întâmplări stă realitatea. Și mai șocant este faptul că femeia care a trecut prin astfel de chinuri groaznice are probleme psihice.

Româncă violată și agresată de propriul tată, dar și de frate

Cazul cumplit a  avut loc într-un sat din jud. Vaslui. Românca în vârstă de 35 de ani a fost bătută sistematic și violată de către membrii familiei. Mai exact cei doi agresori care au supus-o unor astfel de gesturi scandaloase sunt clar tatăl și fratele ei. Șocant este faptul că  femeia este cunoscută cu probleme psihice. Astfel în detrimentul unei îngrijiri speciale pe care ar fi trebuit să o primească, tatăl și fratele ai au batjocorit-o.

Românca în vârstă de 35 de ani nu a avut nici o șansă de a se putea apăra în fața celor doi bărbați. Singurul care a încercat să o salveze a fost fiul acesteia în vârstă de 15 ani.

Din nefericire la rândul lui și adolescentul avut de suferit din cauza celor doi agresori.

Ce salariu are un polițist în România! Nu o să îți vină să crezi cât încasează lunar
Social media

 

Faptele abominabile s-au petrecut la finalul săptămânii trecute într-o localitate din jud. Vaslui. Din datele furnizate de anchetatori se pare că femeia locuia în casă  alături de fiul ei, dar și de tatăl și fratele ei. Cei doi bărbați nu au ținut cont de gradul de rudenie și au profitat sexual de femeia cu probleme psihice. Astfel, fratele în vârstă de 33 de ani și tatăl în vârstă de 66 de ani au întreținut relații intime cu aceasta.

Fiul femeii în vârstă de 15 ani am încercat să își salveze mama din mâinile celor doi agresori. Nici adolescentul nu a scăpat de lovit de către propriul bunic. După ore bune de la faptele groaznice, femeia și-a făcut curaj și a sunat la 112 pentru a cere sprijinul autorităților.

Victima a primit îngrijiri medicale, iar alături de fiul ei a fost internată într-un centru maternal.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.