Reclamă
Reclamă

Mai exact, există informații în spațiul public conform cărora Prințul William ar înșela-o pe Prințesa Kate Middleton. Mai clar acesta ar avea o aventură cu Rose Hanbury, marchiză de Cholmondeley. Se pare că anul acesta, de Valentine’s Day, cei doi și-ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților împreună. 

Această presupusă relație a ieșit la suprafață în timpul unui eveniment în februarie 2019, iar acum zvonurile s-au intensificat. Rose Hanbury, în vârstă de 38 de ani, a fost model și este căsătorită cu David Cholmondeley din 2009, cu care are trei copii. 

Prințul William ar înșela-o pe Kate Middleton

În trecut, Rose Hanbury ar fi fost o apropiată a soției Prințului William, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani. Deși tabloidele au scris că Kate i-ar fi cerut soțului său să o elimine Rose din cercul lor de prieteni, acest lucru nu s-a întâmplat. Potrivit surselor citate, prințul i-ar fi fost infidel soției sale în timpul celei de-a treia sarcini. 

Cutremur în Marea Britanie! Prințul William ar înșela-o pe Kate Middleton. Cine este presupusa amantă

Reclamă

În schimb, presa britanică a relatat că Prințul William a petrecut Ziua Îndrăgostiților în 2023 cu Rose. Cei doi ar fi mers la un restaurant în Italia, iar conform unui ospătar, prințul i-ar fi dat acesteia un colier cu perle. 

Cine este Rose Hanbury

Se pare că Rose Hanbury și soțul ei s-au despărțit în 2019, în același timp cu apariția zvonurilor legate de relația cu Prințul William. Cu toate acestea, nu s-a anunțat oficial separarea lor. Marchiza a fost prezentă la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022, alături de soțul ei, David Cholmondeley. 

Deși nu există nicio dovadă oficială a infidelității Prințului William, aceste speculații au stârnit un val de interes în mass-media și în rândul publicului. 

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro