Căsătoria dintre prințul Harry și Meghan Markle este pusă, din nou, sub un mare semn de întrebare, alimentând speculațiile din ultima perioadă. După ce cuplul s-a retras din Casa Regală a Marii Britanii, preferând să plece în Canada, s-au făcut până și pariuri în ceea ce privește viitorul comun al celor doi.

Iată că acum – după ce s-a discutat îndelung despre presiunile puse de Regină pe umerii Prințului și după ce s-a spus, la un moment dat, că acesta va divorța – apare o nouă știre de senzație. Potrivit informațiilor făcute publice – pe YouTube – de Royal Family & Star, Meghan Marckle ar fi cerut divorțul, hotărând să taie în carne vie și să întoarcă o nouă filă în viața ei. Deocamdată, nu există o reacție din partea Casei Regale a Marii Britanii, iar cuplul nu a avut nimic de spus referitor la această informație care urmează a fi sau a nu fi confirmată de viitorul apropiat.

Cert este că, în ultima perioadă, Meghan și Harry s-au aflat sub lumina reflectoarelor, deși cei doi au declarat că au nevoie de liniște și nu doresc decât să se dedice micuțului Archie. Se vorbește despre un adevărat… MEXIT, cu referire la BREXIT și la relația tensionată dintre Meghan Markle și cei care – conservatori fiind – au criticat-o îndelung, iar admiratorii cuplului speră ca această informație să nu fie decât o altă perdea de fum în mass-media.

Meghan a mai divorțat o dată
Meghan Markle nu se află la prima căsnicie, iar acest lucru a stârnit divergențe între Prințul Harry și Regina Elisabeta încă din momentul în care acesta i-a mărturisit că are intenții serioase cu fosta actriță de la Hollywood. În anul 2004, Meghan a întâlnit bărbatul care avea să-i devină primul soț: Trevor Engelson, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și care a cerut-o de soție în anul 2010. Cei doi au fost împreună până în anul 2013, atunci când amândoi au scris negru pe alb că nu se mjai doresc reciproc și au ajuns la divorț.

Conform pariurilor apărute, un divorț între cei doi este mai probabil decât câștigarea Wimbledon-ul de către Serena Williams, cotată cu 6/1. Tot la pariuri se acordă o atenție specială și în ceea ce privește cariera lui Meghan Markle. Există o cotă de 12/1 pentru predicția că foștii membrii ai Casei Regale să aibă propriul reality show și o cotă de 20/1 ca Megan să aibă o apariție episodică în serialul Suits, din a cărui distribuție a ieșit înainte de căsătoria cu Harry.