Schimbări majore în piața financiară după ultimele anunțuri ale Băncii Naționale

Cursul valutar valabil până mâine, 24 Noiembrie a fost anunțat astăzi în jurul prânzului. Datele oficiale făcute publice de BNR arată că leul românesc a scăzut semnificativ în raport cu euro sau cu dolarul american.Deprecierea a avut loc după ce ieri, moneda națională crescuse în raport cu cele euro, dolarul și francul elvețian.

Astfel, după ultima ședință a Băncii Naționale din România, cifrele cursului valutar sunt:

Curs valutar BNR EURO

BNR a raportat astăzi la ora 13:00 cursul valutar valabil până mâine, 24 Noiembrie 2022. Astfel, moneda euro a avut o ușoară creștere față de ziua precedentă. Euro costă astăzi 4,9385 lei. Ieri, 22 Noiembrie, leul atinsese valoarea de 4,9253 lei.

Curs valutar BNR DOLAR

Astăzi, 23 Noiembrie 2022, dolarul american a înregistrat de asemenea o ușoară creștere. Conform datelor oficiale ale BNR, 1 dolar are valoarea de 4,7923 lei. În timp ce la cursul valutar de ieri acesta costa 4,7918 lei crescând până astăzi 0,0005 bani.

Curs valutar BNR Lira sterlină

Conform cursului valutar de astăzi și lira sterlină s-a apreciat cu câteva procente. Respectiv, moneda a crescut cu 0,0264 unități față de cursul valutar precedent. Lira costă astăzi 5,7102 lei.

Curs valutar BNR Franc elvețian

De asemenea, francul elvețian a crescut față de cursul valutar precedent. Moneda a ajuns astăzi la valoarea de 5,0285 lei.

Curs valutar BNR Gramul de aur

Cifrele nu arată promițător astăzi în ceea ce privește gramul de aur. Acesta a scăzut cu 0,5776 unități. Astfel, prețul aurului per gram a ajuns astăzi la 267,6050.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.