Scăderi în lanț în ceea ce privește cotațiile a trei dintre monede

Banca Națională a anunțat astăzi noul curs valutar valabil până mâine, 23 Noiembrie 2022. Astfel, conform cifrelor comunicate, euro, dolarul, dar și francul elvețian au înregistrat scăderi.

Leul românesc a crescut așadar cu câteva procente. Cotațiile valutei nu arată deloc încurajator mai ales pentru românii afectați deja de inflație și rate bancare crescute.

Curs valutar BNR EURO

Banca Națională a comunicat în jurul prânzului cotațiile monedelor pe piața financiară. Astfel, conform acestora, euro a scăzut semnificativ. Aceasta a ajuns astăzi la valoarea de  4.9253, depreciindu-se cu 0.0164 lei față de ziua precendentă. Ieri, euro avea valoarea de 4,9417 lei.

Curs valutar BNR DOLAR

De asemenea, dolarul american a avut o scădere la cursul valutar de astăzi. După ultima ședință BNR, 1 dolar american costă 4.7918 lei. Moneda a scăzut cu 0.0369 lei față de ziua de ieri.  În data de 22 Noiembrie, dolarul avea înregistrată valoarea de 4,8287 lei.

Curs valutar BNR Lira sterlină

Conform noului curs valutar comunicat astăzi, Lira sterlină a înregistrat o ușoară creștere cu 0.0202 unități. Astfel, lira a ajuns la 5.6838 lei.

Curs valutar BNR Franc elvețian

Francul elvețian a scăzut de asemenea astăzi. Valoarea acestuia de referință până mâine va fi de 5.0192 lei. Acesta a avut o scădere de  -0.0154 lei față de ziua precedentă.

Curs valutar BNR Gramul de aur

Banca Națională a anunțat astăzi la ce valoare a ajuns gramul de aur. Acesta a înregistrat o depreciere față de ziua precedentă. Gramul de aur costă astăzi 269.1826 lei.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.