BNR a anunțat astăzi în jurul orei 13:00 noile cotații ale principalelor valute

Moneda euro a scăzut astăzi, după ce ieri se apreciase în raport cu leul românesc. Banca Națională a României a anunțat astăzi noile cotații de pe piața valutară.

Noile variații aduc schimbări în ordinea de operare a băncilor. Astfel, conform cursului valutar stabilit astăzi, euro a scăzut, în timp ce dolarul american a înregistrat o creștere.

Curs valutar BNR astăzi EURO

BNR a stabilit cotația monedei euro de astăzi până mâine, 30 Noiembrie. Astfel, moneda euro a scăzut cu 0,0082 bani față de cursul valutar precedent. Conform variațiilor de ieri euro costa 4, 9266lei . Astăzi, moneda euro a ajuns la pragul de  4, 9184 lei.

Curs valutar BNR astăzi DOLAR

Dolarul american a crescut în raport cu leul românesc. Față de cursul valutar precedent, acesta a crescut cu 0,0340 unități.  Marți, 29 Noiembrie, Dolarul american a ajuns la 4,7383 lei.

Curs valutar BNR astăzi FRANCUL ELVEȚIAN

În raportul făcut public  de BNR se arată că francul elvețian acesta a ajuns la 4, 9890 lei. Acesta a avut o ușoară scădere de 0,0002 bani față de cursul valutar precedent.

Curs valutar BNR astăzi LIRA STERLINĂ

După ședința BNR de astăzi, Lira sterlină a crescut cu 0, 0070 bani. Moneda britanică are până mâine, 30 Noiembrie, cotația de 5,6933 lei.

Curs valutar BNR astăzi Gramul de aur

BNR a anunțat astăzi că gramul de aur a crescut  din nou. Acesta s-a apreciat cu 0,8609 bani. Astfel, acesta ajuns la valoarea de 267,3958 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.