Banca Națională a României a anunțat noul curs valutar, valabil până mâine, 29 Noiembrie.

Zilnic, BNR anunță cotațiile principalelor valute în jurul prânzului. Acestea sunt stabilite pentru unitățile monetare care operează în domeniul financiar. Astfel, conform ședinței Băncii Naționale a României de astăzi, moneda euro a crescut în raport cu leul. De altfel, alte trei monede principale au înregistrat scăderi.

Curs valutar BNR astăzi EURO

BNR a anunțat cotația monedei euro până în data de 29 Noiembrie. Conform acestor cifre, moneda euro a scăzut cu 0,0016 bani. Astfel, de la 4,9250 lei câr valora vineri, astăzi a ajuns la 4,9266 lei.

Curs valutar BNR astăzi DOLAR

Dolarul american s-a depreciat astăzi față de leul românesc cu 0,0235 lei. Astfel, acesta a atins astăzi valoarea de 4,7043 lei. Vineri, cotația dolarului american ajunsese la 4,7278 lei.

Curs valutar BNR astăzi FRANCUL ELVEȚIAN

Conform cotațiilor comunicate astăzi de BNR, dolarul american a scăzut în raport cu leul românesc. În raportul făcut public se arată că acesta a ajuns la 4, 9892 lei, scăzând cu 0,0228 bani față de cursul valutar precedent.

Curs valutar BNR astăzi LIRA STERLINĂ

Lira sterlină valora în cadrul cursului valutar precedent, 5,7274 lei. Până astăzi, aceasta s-a depreciat cu 0,0411 unități. Astfel, lira sterlină a fost cotată astăzi la 5,6863 lei. Cursul este valabil până mâine, 29 Noimebrie.

Curs valutar BNR astăzi Gramul de aur

Conform datelor comunicate în urma ședinței de astăzi a BNR, gramul de aur a crescut cu 0,0446 lei. Astfel, acesta poate fi cumpărat dau vândut cu 266,5349 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.