Schimbări importante au loc pe piața valutară conform noului raport al BNR

Cursul valutar este actualizat de luni până vineri de Banca Națională a României. Cotațiile principalelor valori comunicate astăzi arată scăderi importante. Astfel, euro, dolarul și francul elvețian au înregistrat scăderi față de cursul de ieri. În același timp, lira sterlină a crescut cu câteva procente față de ieri. Gramul de aur se depreciază astăzi cu câteva unități. Conform noului curs valutar și leil românesc se depreciază astăzi.

Curs valutar 9 Februarie pentru Euro

Banca Națională a făcut publică după ședința de astăzi, cotația monedei euro. Aceasta a ajuns în prezent la 4,8900 lei. Conform raportului de astăzi, euro a scăzut cu 0,0062 bani față de ieri. De altfel, în ultimele zile, moneda europeană s-a depreciat constant.

Curs valutar 9 Februarie pentru Dolarul american

Cursul valutar de astăzi indică de asemenea o depreciere în dreptul dolarului american. Acesta a scăzut cu 0,0176 bani față de ieri. Noul curs valutar arată că dolarul a atins în prezent 4, 5374 lei.

Cursul valutar 9 Februarie pentru Francul elvețian

De asemenea și francul elvețian se numără printre valutele care au scăzut pe piață. Conform raportului de astăzi al BNR, acesta a atins în prezent 4,9461 bani. Francul elvețian a scăzut în prezent cu 0,0098 bani.

Cursul valutar 9 Februarie Lira sterlină

Lira sterlină crește astăzi pe piața valutară cu 0,0054 bani. Noul curs al BNR arată că Lira sterlină a atins 5,5142 lei.

Cursul valutar 9 Februarie pentru Gramul de aur

După o creștere semnificativă înregistrată ieri, gramul de aur scade astăzi cu 0,3575. Noul curs valutar arată că un gram de aur poate fi cumpărat cu 275,1252 lei.

Cursul valutar 9 Februarie pentru Leul moldovenesc

Leul moldovenesc continuă să se deprecieze. Acesta a scăzut astăzi cu 0,0015 bani. Noul curs valutar arată că leul moldovenesc a ajuns la 0,2419 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.