Banca Națională a României a anunțat astăzi valorile de referință pentru principale monede

Schimbări majore pe piața valutară după ședința de astăzi a BNR. Moneda națională a înregistrat scăderi în raport cu euro și dolarul. De asemenea, leul a crescut față de francul elvețian, dar și de lira sterlină.

BNR a anunțat astăzi cotațiile principalelor valute. Acestea sunt valabile până la cursul valutar următor stabilit pe data de 9 Decembrie 2022.

Curs valutar BNR 8 Decembrie 2022 Euro

Banca Națională a României a anunțat astăzi cursul valutar pentru moneda europeană. Astfel, conform raportului, aceasta a înregistrat o creștere față de cursul valutar precedent. Euro a ajuns astăzi la valoarea de 4,9192 lei. Aceasta a crescut față de ieri cu 0,0006 bani.

Curs valutar BNR 8 Decembrie 2022 Dolar

Dolarul american a înregistrat de asemenea o creștere față de ieri. Moneda americană a crescut cu 0,0017 bani în ultimele ore. Această cotație este valabilă până mâine, 9 Decembrie.

Curs valutar BNR 8 Decembrie 2022 Lira sterlină

Lira sterlină a scăzut cu 0,0059 bani conform cursului valutar anunțat astăzi. Astfel, aceasta a ajuns la valoarea de 5,6962 lei.

Curs valutar BNR 7 Decembrie Franc elvențian

Banca Națională a raportat astăzi valorile de referință și pentru francul elvețian. Acesta a înregistrat o ușoară scădere față de cursul valutar precedent. Conform datelor, francul a scăzut cu 0,0029 bani. Acesta poate fi tranzacționat până mâine la valoarea de 4,9737 lei.

Curs valutar BNR 7 Decembrie BNR Gramul de aur

Gramul de aur a crescut semnificativ față de cursul valutar precedent. Acesta a înregistrat o creștere de 1,4718 lei. Gramul de aur costă în prezent 268,5155 lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.