Cotațiile principalelor valute au înregistrat creșteri semnificative față de cursul valutar precedent

Banca Națională a României a anunțat noile cotații ale celor mai circulate monede. Cursul valutar este comunicat zilnic de BNR în jurul orei 13:00. După ședința de astăzi, cifrele indică semnificative creșteri în ceea ce privește euro, dolarul, lira, dar și francul elvețian. De altfel și gramul de aur a crescut față de cursul valutar precedent.

Cursul valutar publicat astăzi de BNR este valabil până mâine, 8 Decembrie

Curs valutar BNR 7 Decembrie Euro

BNR a comunicat cotațiile de astăzi pentru moneda europeană. Față de cursul valutar peecedent, Euro a crescut cu câteva unități . Astfel, acesta a ajuns sa coste astăzi 4, 9186 lei. Euro a crescut de ieri până astăzi cu 0, 0060 bani.

Curs valutar BNR 7 Decembrie Dolar

Dolarul american a păstrat aceeași ascensiune precum ieri. Moneda a crescut în cadrul ultimelor două cursuri valutare. Astfel, dolarul american poate fi cumpărat în prezent cu 4,6835 lei.

Față de ieri, 6 Decembrie, moneda americană a înregistrat o creștere cu 0,0031 bani.

Curs valutar BNR 7 Decembrie Lira sterlină

BNR  anunțat astăzi cotațiile pentru lira sterlină. Moneda a crescut cu 0,0110 bani, în raport cu valorile anunțate ieri. Lira sterlină poate fi tranzacționată astăzi cu 5,7021 lei.

Curs valutar BNR 7 Decembrie Franc elvențian

Conform cursului valutar anunțat astăzi, Francul elvețian a ajuns la valoarea de 4,9766 lei. Astfel, moneda a crescut cu 0,0099 bani. Cotațiile comunicate astăzi de BNR sunt valabile până mâine, 8 Decembrie.

Curs valutar BNR 7 Decembrie BNR Gramul de aur

Gramul de aur a crescut conform raportului BNR de astăzi. Astfel, 1 gram de aur poate fi cumpărat sau vândut cu 267,0437 lei. Acesta a crescut cu 0,2839 bani față de cursul valutar precedent.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.